Halmelltartó horgászlányoknak

Ha a pasid pecás, ennél szexibb nem lehetsz a szemében

2016/07/11

A halmelltartó egy alapjáraton vicces kezdeményezés is lehetne, ha nem borította volna be a modern kor exhibicionizmusának köpenye. Megmagyarázzuk.

Miként a politikus a félrevezetésre, a náci a zsidózásra, úgy modern korunk nőinek önbizalomhiányát magamutogatással leplező és internetes lájkokból felépítő része is minduntalan megtalálja a módját, hogy nyilvánosan prostituálja magát. Most épp a halmelltartó a sláger. Ki tudja, hogy volt-e valaha egyéb rendeltetése, de ma már az Instagram sem más, mint exhibicionista senkik és primitív követőinek fellegvára.

Remek példa erre a @fishbras nevű felhasználó profilja, aki saját és barátnői formás idomait teszi közszemlére többnyire fotóboltolt halak társaságában. Hogy a „demegdugnámhööö” életérzésnek és eme állatfajnak mi köze van egymáshoz azt nem tudni, de hát kit izgat ez egyáltalán, amíg ilyen formás seggek és hatalmas csöcsök ugranak az arcunkba minden egyes képkockán?

A halmelltartó eredetileg egy nagyon egyszerű dolognak indult: fogni kellett egy halat, amivel aztán úgy kellett fotózkodni, hogy a képen kitakarja a melltartó vagy bikini felső helyét. Manapság azonban már mindent gyűjtenek, amin hal és formás női idomok vannak – vagy legalább csak az utóbbi…

Egészségünkre.

A @fishbras Instagram profilt ITT érhetitek el!

Hozzászólások