Hamarosan becsöngetnek Az ének iskolájában

1500 kisdiák jelentkezett az új tanévre

2015/03/18

Április 5-én startol Az ének iskolája. A TV2 népszerű tehetséggondozó műsorába rengeteg dalos ajkú kisdiák jelentkezett: közel ezerötszázan szeretnének Szandi, Szulák Andrea, Caramel vagy Hajós András osztályába járni. 

Már csak néhány hét, és ismét kinyitja kapuit Az ének iskolája. A harmadik évfolyamra jelentkezők száma igen magas, közel ezerötszáz kisdiák járna szívesen az ország legnépszerűbb televíziós éneksulijába. Nincs könnyű dolga a szakmai zsűrinek és a tanári karnak sem, hiszen csak tizenhat hely van a padokban. Az ének iskolájának újdonsült tanára, Caramel elárulta, neki bizony nem egy produkció után leesett az álla. 

“Korosztálytól függetlenül nagyon tehetséges gyerekeket láttunk és hallottunk, volt olyan, hogy azt hittem, elájulok egy-egy előadás alatt, olyan erős hatással volt rám” – mondta Caramel. – “Rengeteg ígéretes kis énekes van itt, akik egyszer majd komoly előadókká válhatnak. Ők már az a generáció, akik a videómegosztókról tanulnak meg sok mindent, szorosabb kapcsolatban vannak a zenével, mint gyerekkorunkban mi voltunk. Persze, van mit csiszolni rajtuk, és örülök, hogy ebben én is közreműködhetek. Úgy érzem, megtaláltam a helyem ebben a műsorba” – tette hozzá az énekes, aki kislánya, Szofi mellé idén tavasszal négy újabb gyermeket kap, akiknek foghatja a kezét, és segítheti az első lépéseiket Az ének iskolájában.

Az ének iskolája – április 5-től minden vasárnap a TV2 képernyőjén!

Hozzászólások