Hamarosan megérkezik Nick Vujicic második gyermeke

Meghitt fotók készültek a gyarapodó családról

2015/07/30

Második babájuk érkezését várja a világ legmotiválóbb embere, Nick Vujicic, aki végtagok nélkül bizonyítja be, hogy semmi sem lehetetlen!

Tökéletesen hétköznapi életet él Nick Vujicic, pedig ha valakinek, hát neki lehetne oka panaszkodni: a 32 éves ausztrál férfi karok és lábak nélkül született, és bár sokáig úgy érezte, semmi értelme az életének, végül rájött, hogy fogyatékosságával nagyon sokat segíthet másoknak.

Nick évek óta a világ egyik legsikeresebb szónoka, aki előadásokat tart, hogy bebizonyítsa az embereknek: bármennyire kilátástalannak tűnik az életük, sosem szabad feladni az álmaikat. Ezt saját életén keresztül is bebizonyíthatja, hiszen végtagok nélkül is sikeres ember, akinek van egy csodálatos felesége és egy tündéri kisfia.

Sőt, Nick felesége, a maláj származású Kanae Miyahara immár a második gyermekükkel terhes, és a család édes és szívet melengető fotókkal örökítette meg a babavárás időszakát.

Nick és Kanea 2012 februárjában házasodtak össze, egy évvel később pedig már meg is született első gyermekük, Kiyoshi James Vujicic, a kismama hatalmas pocakját elnézve pedig hamarosan megérkezik a második baba is.

Hozzászólások