Hamarosan újra indul Az ének iskolája

Már csak pár napig lehet jelentkezni

2015/01/23

Csak néhány napjuk maradt azoknak a tehetséges fiataloknak, akik meg szeretnék mutatni tudásukat Az ének Iskolája legújabb évadában, ugyanis a jelentkezési határidő január 28-án lejár.

Harmadik évfolyamát indítja útjára a TV2 tehetséggondozó műsora, Az ének Iskolája. A műsorba 7 és 17 év közötti fiatalokat várnak, akik olyan “osztályfőnökökkel” tanulhatnak együtt, mint Szulák Andrea, Szandi vagy éppen Hajós András.

Hajós András ismét osztályfőnök lesz (Fotó: TV2)
Hajós András ismét osztályfőnök lesz (Fotó: TV2)

“Az ének iskolájában nem arról van szó, hogy győzni kell, bele kell halni a munkába és terror alatt állnak a gyerekek, hiszen inkább bátorítani szeretnénk őket, hogy találják meg önmagukat” – mondta el véleményét András a műsor kapcsán. – “Én is egy kövér, szemüvege, visszahúzódó kisfiú voltam, de sikerült legyőzni a félelmeimet. A műsor éppen erről szól: megtanulják magukat legyőzni, megtanulják a televíziós helyzeteket – hiszen aki ma énekesként szeretne érvényesülni, annak ez elengedhetetlen” – tette hozzá az osztályfőnök. 

Az eddig két évad alatt rengeteg tehetséges fiatal énekes mutatkozott be a műsorban, akiknek zenei karrierje azóta is felfelé ível. Berki Artúr, Az ének iskolája második évfolyamának osztályelsője például zenei konzervatóriumba jár, közben koncerteken is fellép, sőt barátokat is szerzett az adások alatt.

“A szülőknek is mindig elmondjuk, hogy az első a gyerekek életében továbbra is az iskola marad, és nagyon hiszünk abban, hogy az éneklés, mint a sport is, hozzá tesz az életéhez. Lehet, hogy nem lesz belőlük énekes, de átélnek három izgalmas hónapot, ahol kicsit bátrabbá válnak, megismerik saját tehetségüket” – mondta Hajós András.

Hozzászólások