Hamilton bunkó vagy szexista?

Arcon spriccelt egy hoszteszt

2015/04/15

Nem mindenki örült Lewis Hamilton hétvégi Forma-1-es győzelmének, leginkább az a kínai hosztesz lány nem, akit egyszerűen képen spriccelt pezsgővel.

Lewis Hamilton önfeledten ünnepelte idei második győzelmét a Kínai Nagydíjon, és a pódiumi buliból nem maradhatott ki a szokásos pezsgőzés sem. A brit pilóta szokásához híven ismét mindkét pilótatársát nyakon öntötte pezsgővel, sőt, ezúttal az egyik kínai hosztesz lány is kapott a nedűből: Hamilton szó szerint arcon spriccelte.

Hamilton - Facebook
Sokak szerint Hamiltonnak fejébe szállt a dicsőség (fotó: Facebook – Steve Etherington)

A közvélemény egy része szerint szexista mozdulatával komolyan megsértette a lányt, mások szerint Hamilton egyszerűen csak egy bunkó. Az a képeken is látható, hogy a hosztesz kisasszony nem élvezte a világbajnok mozdulatait. arról megegyeznek a vélemények, hogy Nicole Scherzinger ex pasijának bocsánatot kellene kérnie a kínai lánytól, hiszen a tettével egyenesen szégyent hozott Nagy-Britanniára.

A pezsgőzés egyébként bevett szokás a Forma-1-es futamok végén, és Hamilton nem először hozott kellemetlen helyzetbe hoszteszeket azzal, hogy a futamgyőzelemért járó pezsgővel nyakon spriccelte őket. A tavalyi Spanyol Nagydíj győzelmét is hasonló módon ünnepelte, akkor szintén egy hosztesz lány itta meg a győzelmi mámor levét.

Az ominózus fotót megnézheted ITT!

Hozzászólások