Hamilton újra becsajozott

Gyorsan túltette magát a nagy szakításon

2015/02/17

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton magánélete összeomlani látszott, amikor február elején hosszú évek után szakított szerelmével, a popénekes Nicole Scherzingerrel. A legújabb hírek szerint viszont annyira azért még sincs gödörben, legalábbis rekordidő alatt kimászott belőle.

Február elején írtuk itt az RC Newson, hogy végleg szakított a Forma-1 és a popszakma közös álompárja, a friss F1-es világbajnok Lewis Hamilton, és az énekes, Nicole Scherzinger. A “se veled, se nélküled”-kapcsolat már hetedik évébe lépett, de szakmájuk alig engedte, hogy együtt legyenek, így a különválás mellett döntöttek.

Pedig már-már komolynak tűnt a kapcsolat, a harmincéves sportoló ugyanis egy küszöbön álló eljegyzésről beszélt a sajtónak, ami azt is jelentette, hogy sikerült megbeszélniük egymással a karrier (Hamilton) kontra családalapítás (Scherzinger) vitát, és valamilyen egyezséget találniuk.

hamilton_uj_csaj
Ő az új barátnő?

Aztán február elején jött a hír, és az ember azt gondolta volna, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok (2008, 2014) Hamilton majd ugyanolyan nehezen kezeli ezt a szakítást is, mint az előző hármat. De nem, mindenki tévedett, a jelek szerint van számára élet Nicole Scherzinger után is.

Ugyanis éppen Valentin-napon, azaz pár napja, szombaton kapták lencsevégre New Yorkban, amint egy titokzatos szőke lánnyal bulizott, és távozáskor egy autóba szálltak. Szuper, akkor már csak Nicole Scherzingernek kell megtalálnia a párját, de szerintünk nem lesz gond, mostanában úgyis összemelegedett Chris Brown-nal, a nála közel tíz évvel fiatalabb hip-hop előadóval.

Hozzászólások