Hamilton végre megnősülhet?

VB után jöhet az esküvő?

2014/11/26

Tartósnak tűnik az angol Forma-1-es pilóta Lewis Hamilton és az amerikai énekesnő, Nicole Scherzinger kapcsolata, annak ellenére, hogy az évek során többször szakítottak és jöttek össze újra. Tartósnak, mégpedig azért, mert Hamilton az abu dhabi futamgyőzelme és így a világbajnokság megnyerése után állítólag újra megkérte Scherzinger kezét.

“A kapcsolatuk azért nem működött eddig, mert szinte sosem látták egymást. Most abban bíznak, hogy a több együtt töltött időből házasság lesz, sőt jönnek majd a gyerekek is” – mesélte a napokban Scherzinger egyik barátnője, aki azt is elmondta, hogy újra dúl a szerelem a sztárpár tagjai között.

Hamilton és Scherzinger már 2007 óta jár együtt, több szakításon vannak túl, de mindig újra egymásra találtak. Mivel mindketten nagyon sokat utaznak munkájuk miatt, ez nem igazán tett jót a kapcsolatnak. A mostani évadzáró versenynél is úgy tűnt, hogy Scherzinger nem tudja támogatni Hamiltont a jelenlétével, de aztán mégiscsak sikerült megoldania és az utolsó pillanatban megjelent a versenyző családjával együtt.

fotó: www.huffingtonpost.co.uk
fotó: www.huffingtonpost.co.uk

“Megleptük Lewist az érkezésünkkel. Nem számított rá, hogy betoppanunk vasárnap reggel” – monda Scherzinger, aki az elsők között, szenvedélyesen gratulált szerelmének. Már korábban is együtt ünnepelték Hamilton első világbajnoki sikerét, amelyet 2008-ban szerzett.

“Nagyon büszke vagyok rá, ahogy természetesen az egész csapatra. Fantasztikus munkát végeztek” – mondta könnyeit törölgetve Scherzinger, aki az istálló tagjaival és kétszeres világbajnok szerelmével átmúlatta az éjszakát, köztük olyan illusztris vendégekkel, mint a brit trónörökös Harry herceg. Hamilton rendkívül mértéktartó volt, józanul múlatta át az éjszakát.

“Pazar érzés frissen kelni egy csodálatos nap után, és tudni, hogy kik álltak mellettem az elmúlt években” – mesélte boldogan Hamilton. (forrás: Blikk)

Hozzászólások