Hamupipőke beavatkozás – a divatos cipő átka

2014/06/23

Te lerövidítenéd a lábujjaidat csak azért, hogy beleférj egy gyönyörű tűsarkúba? Habár veszélyes és fájdalmas, mégis egyre több nő dönt úgy, hogy megteszi a szükséges beavatkozást, ha egy gyönyörű cipő viselése a cél.

cipo2

Pauilna, egy szalon tulajdonosa, elárulta, hogy habár bután hangzik, ő mindig is zavarban volt, ha le kellett vennie cipőjét barátai előtt, mert utálta lábfejeit. Már gyerekkorában is azt érezte, ő nem úgy néz ki, mint az átlagos normál emberek, ezért mindig kifogásokat és mentségeket keresett, hogy ne kelljen megválnia lábbelijeitől a társaságban.

Saját bevallása szerint a lábmérete sem segített, hiszen a második és harmadik lábujjai hosszabbak voltak, mint az elsők, így otrombának tűntek cipői – ezért megpróbálta két számmal kisebbekbe beleszorítani lábfejeit. Ugyan tudta, hogy ezzel még inkább elcsúnyítja őket, mégsem volt képes csúnya és nagy cipőket hordani. Mivel a szépségiparban dolgozott, gyakran nézegette más emberek lábfejeit, amitől csak még boldogtalanabb lett.

cipo

A 30 éves nő úgy döntött, drasztikus megoldáshoz folyamodik, a Hamupipőke sebészeti beavatkozáshoz. Ennek az új kozmetikai eljárásnak az a célja, hogy egyéni igények szerint megváltoztassák a női lábak formáját és méretét.

Dr. Jason Hargrave, a kozmetikai sebészeti központ szaktanácsadója szerint ez a beavatkozás egyre nagyobb divat a hölgyek körében.

forrás: http://www.dailymail.co.uk/

Hozzászólások