Hands Free Segway

...a csodajárgány!

2016/02/01

Emlékeztek a Pláza Ásza című filmre ?

Pláza ÁszaVolt benne egy hozzám hasonló, nagy darab fickó ( persze dagibb volt mint én:) ), aki egy segway nevezetű masinával szambázott a plázában és csinált marhaságokat.

Nos ez a szerkentyű nem robbant akkorát mint ahogy az alkotói várták. Mondjuk hozzátenném, hogy valamelyik nap a tescoban válogattuk a babaruhákat a drágámmal, amikor elrobogott mellettünk a biztonsági őrök terminátora egy ilyen járművel. Meg is jegyeztem, hogy ha valaki, akkor ő el is hiszi magáról, hogy ő az ÁSZ! :))

Nemrég ( vagy csak én értesülök későn a dologról ) megjelent a Hands Free Segway …levették a fogódzkodót és kisebbek a kerekei .

Csodálatos szerkezet , nekem nagyon tetszik! :)

Valószínűleg nem a mammut testemre szabták, viszont a gyerek- és felnőtt vízisiklók előszeretettel fognak vele randalírozni a városban!

Mondjuk nem télen, mert valószínűleg fagyott jégemberként érkeznének a melóba… Elvileg 90 ezerért már lehet kapni, de 800-900 ezerért is, amit nem teljesen értek. Mi lehet a különbség? Hamis nem hamis? Mindenesetre védőfelszerelés beszerzése után, ki fogom próbálni!

Hands free Segway indul a bakterház :)))

A bátrabbak próbálják ki!  Ja és küldjetek képeket :)))

Hozzászólások