Haneul Kyung, a fejjel romboló

Nem mernénk utána csinálni...

2016/03/10

Haneul Kyung egy Dél-koreai lány, aki egy különleges rendellenességgel született. Vagy csodával, ki hogy látja őt.

Nagyjából 5 éves korában tűnt fel a szüleinek, hogy a feje bizonyos helyzetekben nem érzékeli a fájdalmat. Az anyukája, Areum azt mondta: “Kyung sokat játszott a játszótéren és egyszer kiesett a hintából! Pontosan a fejére érkezett, amit pont láttam 2-3 méterre tőle. Nagyon megijedtem, de Kyung csak felpattant és nevetett! Ekkor még nem tudtuk, ennek mi az oka.”image2 (3)

Később az iskolában már pontosan tudta, hogy milyen képességgel rendelkezik, így naponta megdöbbentette az iskolatársait és a tanárokat, ajtók, padok, táblák lefejelésével! Ezekkel rendszeresen károkat okozott az iskolának, amit a szülők nem is bírtak kifizetni. Ám egyszer csak elterjedt a híre, és megkereste a helyi TV! Ott is bemutatta a képességét, még az egyik operatőr autójának az ajtaját is behorpasztotta, aki először még kételkedett a lány képességében.

Ma már rendszeresen hívják fellépni, hogy elkápráztassa a kíváncsi nézőket. Ő maga művészetnek nevezi a fejelést: “Úgy érzem, ez egy adomány. Szeretnék még fejlődni, így sokat gyakorolom a fejelést”. Kiállítást is szervez a saját összefejelt tárgyaiból! Legutóbb már konténereket is sikerült behorpasztania, amiket az egyik teherszállító cég ajánlott fel neki!

Mindent bele Kyung :-))
 
(Forrás: Daily Mail)

Hozzászólások