Hangulatvilágítás elegánsan

Így lesz gyertyád borospohárból

2015/07/07

Akármilyen romantikus hangulatban is legyél, a hangulatvilágítás elengedhetetlen kelléke az átszellemülésnek, amikor egy pohár bor mellett leülsz az ablakpárkányra, a teraszra, kedvenc hintaszékedbe, és csak átadod magad az édes semmittevésnek a nap végén.

Ilyenkor nyáron is jól esik a lelkeknek a gyertya pislákoló lángja mellett végig gondolni a nap történéseit, új értelmet adni a dolgoknak, mély levegőt venni és egyszerűen csak elmerülni a létezésben. Ennek az egyik legjobb módja, hogy kiülsz a szabadba egy székre, felteszed lábad a hokedlire, és hagyod, hogy kiürüljön a fejed a gondoktól.

Ugyanez igaz egy kellemes esti vacsorára, amikor megleped a párodat, vagy, hogy a életed legnagyobb napjáról se feledkezzünk meg, például esküvőkön is kapóra jöhet egy ötletes megoldás, ahol hangulatvilágítás elengedhetetlen a meghatottsághoz. Legyen szó bármilyen alkalomról, a gyertyafény mindig kölcsönöz egy titokzatos idillt az eseménynek.

lámpa5

Fesztiválszezon idején pedig magától értetődően kezedbe akad a hozzá szükséges kellék. Na, nem a zenei bulik műanyag söröspoharaira gondolunk, hanem főleg azokra a gasztorfesztekre, ahol borospoharat is adnak a belépőjegy mellé. Ha neked is több tíz darabod összegyűlt már az évek alatt, amit nem volt szíved kidobni, viszont mindegyik különböző stílust képvisel, akkor sem kell megszabadulnod tőlük. Itt egy remek módszer, hogyan rejtheted búra alá a titkot, és varázsolhatsz eszméletlenül szép kiegészítőt az otthonodba, vagy a választott eseményre.

Mindössze egy mintára lesz hozzá szükséged, amiből kivághatod a formát, a többi már adja magát. Ezt letöltheted ezen a linken.

Szükséges eszközök:

  • pauszpapír
  • díszítéshez szalagok, gyöngyök, csillámok
  • olló
  • ragasztó

Miután kivágtad a megfelelő mintát, ráragasztottad a kívánt díszítőelemeket, nincs más dolgod, mint hogy meggyújts egy illatos teamécsest és élvezd a hangulatot.

Mutatunk pár ötletet:

lámpa

lámpa2

lámpa4

lámpa3

Hozzászólások