Harapj egy nagyot az élvezetből!

Itt a Hamburger Days

2015/06/15

Csütörtöktől vasárnapig minden Amerika kedvenc gyorskajájáról fog szólni, hiszen harmadik alkalommal indul útjára a Hamburger Days! Ha szereted csinálni, nézni vagy csak enni, akkor mindenképpen a Millenárison a helyed.

Érdemes böjtöt tartani csütörtökig, hiszen annyira sok jó étterem települ ki a Millenárisra a Hamburger Days rendezvénysorozatra, hogy képtelenség lesz bármelyiket is kihagyni a kóstolásból. A résztvevők találkozhatnak a Spíler, a Paneer, a Betevő vagy éppen a Kantin legjobb hambrugereivel, közben pedig megnézheted, hogyan csinálják a nagyok!

Beef burger

A rendezvény alatt olyan programokkal is szórakoztatják a közönséget, mint a hamburger evő verseny, ahol 8 percig kell enni, és cserébe 100 ezer forinttal gazdagodhat a győztes, vagy a magukat legjobbnak gondoló hambrugerezők összecsapása.

Természetesen a szervezők arról is gondoskodtak, hogy ne csak az éhezés, de a kiszáradás se fenyegessen senkit, így a legjobb koktélok, cseh és belga sörök várják a hamburgerre éhezők hadát, hogy a finom falatokat leöblíthessék.

Hozzászólások