Hargitai Bea megmutatta cuki kisfiát!

Nézd meg a fotót!

2015/02/26

Hargitai Bea egykori playmate-ről régóta tudjuk, hogy babát vár, amelyről szívesen mesél a gyönyörű modell. Közösségi oldalán is megmutatta gömbölyödő pocakját, és kisfiának tündéri fotóját.

A hét hónapos modell és hamarosan boldog anyuka egy olyan, 4D technikával készített fotót osztott meg kisbabájáról, ahol a kicsi arca, pofija már szinte teljesen kivehető. Ami látszik, hogy a gyermek most, hét hónapos magzatként is csodaszép.

Hargitai Bea az Instagram oldalán megosztott fotó mellett kiemelte, hogy az ő kicsi fiának mennyire gyönyörű telt ajkai vannak.

Bea terhessége alatt is bombaformában van, rendszeresen tornázik és több szexi képet is posztolt az elmúlt hetekben, amelyeken látszik, hogy mennyire csinos kismama, írja a Blikk.

hargitaibea2

Hargitai Bea és férje, David Stogel már azt is eldöntötte, hogy a kisfiú a Jason nevet kapja. A szexi modell egy televíziós műsorban mesélt arról, hogy mivel párja két lányának is „J” betűvel kezdődik a neve, így nem volt kérdés számukra, hogy fiuknak is így választanak.

 

hargitai

Hozzászólások