Harmadik házasságára készül Szinetár Dóra

Karácsonykor kérték meg a kezét

2015/01/19

Szinetár Dóra és párja olyan nagy szerelemben él, hogy karácsonykor a férfi el is jegyezte a színésznőt, aki harmadszor is kimondaná a boldogító igent.

Bár Szinetár Dóra élete mindig a nagyközönség előtt zajlott, a privát szféráját előző férjével, Bereczki Zoltánnal is szerette volna megtartani magának. Hasonlóan gondolkodik új párjával, Makranczi Zalánnal is, bár a Szombat esti lázban mindenki láthatta, hogy milyen mély érzelmek kötik őket egymáshoz. Ennek most meglett az eredménye: Zalán eljegyezte Dórát.

Nem lehetett nem észrevenni, hogy Dóri mennyire boldog. Zalánnal nagy szerelemben élnek, így sejthető volt, hogy idővel megkéri a kezét. Úgy tűnik, nem akart tovább várni, hiszen Dóri ujján ott csillog az eljegyzési gyűrű. Nem volt nagy felhajtás az eljegyzés miatt, de annál bensőségesebb volt. Szinetár és Makranczi tudatosan óvja magánéletét a nyilvánosságtól, hiszen Dóra tanult a korábbi hibákból. A Szombat esti láz című műsorban azonban nem leplezték, hogy hatalmas szerelemben élnek, ha korábban nem is, de ekkor mindenki számára világossá vált, hogy igazán összepasszolnak” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

Szinetár - Makranczi
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a Szombat esti lázban (fotó: RTL Klub)

A színésznő 19 évesen állt először oltár elé Lőcsei Jenő táncművésszel; házasságukból egy fiuk született. Mintegy tíz évvel később pedig Bereczki Zoltánnak esküdött örök hűséget. Dóra most Zalánnal is összeházasodna.

Nagyon köszönöm! Tényleg eljegyeztek, nem tagadom le. Sosem titkoltuk, hogy már harmadik éve nagy boldogságban élünk együtt. Nagyon örültem Zalán kérdésének, és egyértelmű volt, hogy mi a válaszom. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani” – mondta a tőle megszokott visszafogottsággal Szinetár Dóra.

Hozzászólások