Harmadszorra is apa lesz a világhírű énekes!

Újabb örömhír a celebvilágban!

2018/02/05

Michael Bublé és felesége igazi örömhírrel lepte meg rajongóit: újabb gyermek van úton, ezáltal a világhírű énekes harmadszorra is apa lesz! 

Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato nehéz időszakon vannak túl. 2016 novemberében az akkor 3 éves kisfiuknál, Noah-nál májrákot diagnosztizáltak. Az énekes emiatt lemondta az összes nyilvános szereplését, és kijelentette, hogy amíg Noah meg nem gyógyul, csakis a családjára szeretne koncentrálni. Szerencsére tavaly májusban Michael megerősítette a hírt, miszerint kisfia már teljesen egészséges, és azóta a család hétköznapjai nagyjából visszaálltak a régi kerékvágásba. Michael idén már koncerteket is vállalt! 

michael-buble-and-family

Ma két örömhírrel is gazdagodott a celebvilág: reggelre megtudtuk, hogy megszületett Kilye Jenner kislánya, nem sokkal később pedig Michael Bublé és felesége az E-News-nak jelentette be, hogy harmadik babájukat várják, tehát a négy éves Noah és a kétves Elias után újabb Bublé-bébi érkezik! Igaz, azt még nem tudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz, de abban biztosak vagyunk, hogy rengeteg boldogságot fog okozni a családnak. Már alig várjuk, hogy egy friss családi fotóval is megünnnepeljék a csöppség érkezését!

forrás

Hozzászólások