Három jel, hogy hamarosan szakítanak veled

Előzd meg és hozd meg Te előbb a döntést!

2014/07/07

Senki nem szereti az érzést, amikor hazafele menet görcsbe szorul a gyomra vagy egy telefoncsörrenésre összerezzen. Ha már fúj a szakítás előszele a legjobb, ha te hozod meg a végső döntést, mert elhagyottnak lenni mindig rosszabb érzés! Honnan tudod, hogy hamarosan szakítanak veled? A cikkből kiderül!

A párkapcsolatok többségénél az egyik fél mindig szerelmesebb, mint a másik, ez sajnos szinte törvényszerű. Azok a kapcsolatok, ahol ez egyenlő szinten van általában hosszú életűek és kiegyensúlyozottak. Mivel sajnos semmi sem tart örökké, ahogy elillannak a szerelem rózsaszín felhői egyre több hibát vélünk felfedezni a másikban. Vannak helyzetek, amikor kifejezetten idegesít minket kedvesünk jelenléte, rend mániája vagy túlzott lelkesedése felénk. Egy kapcsolatnak rengeteg buktatója lehet, mégis meg kell tudnunk állapítani, hogy mikor kell abbahagyni. Bemutatunk három jelet, amiből tudhatod, hogy párkapcsolatod előbb-utóbb véget ér.

szakítás51. Nem jár haza munka után vagy folyamatosan lemondja a megszervezett közös találkozótokat
Ez a jel mindenképpen arra utal, hogy nem érzi jól magát veled. Természetesen nem azokra az alkalmakra gondolunk, amikor beül egy héten egyszer a barátaival illetve barátnőivel vagy a kollégáival iszogatni, mert ez teljesen természetes. Azokra az alkalmakra gondolunk, amikor a megszokott 6 órás hazaérkezése helyett a héten többször 8 esetleg 9 órakor érkezik meg és igazi indok nincs a háttérben. Ilyenkor általában a munkára fogja a késést és hamar ingerültté válhat, ha  megkérdezed, hogy merre járt. Persze nem mindig kell egy harmadik személyre gondolni ilyenkor, akivel megcsal, de gyanús lehet, hogy az az ember, aki eddig rajongott érted most messzire elkerül. Jót tehet ilyenkor, ha a te javaslatodra leültök megbeszélni ezt a helyzetet és elmondod Neki, hogy érzed valami nincs rendben. Ilyenkor még sok mindenben tudtok javítani, ne várd meg, míg Ő mondja ki azt, hogy vége!

2. Ingerült veled és nem kíváncsi Rád
Emlegettük már azt a bizonyos rózsaszín ködöt, ha az felszáll, akkor nincs menekvés! A kapcsolatok nagy százalékának ennél a pontnál vége is szakad, mert egyszerűen érdektelenné válik a másik fél számunkra. Ami vonzó volt benned, az számára már egyáltalán nem az és folyamatosan idegesítő tulajdonságaidról mesél akár másoknak is, nem látja meg benned a jót. Ez azt jelenti, hogy már nem szeret még ha ezt nagyon nehéz is kimondani és elfogadni. Ha nem érdeklődik irántad, nem osztja meg veled a problémáit vagy éppen a jó dolgokat, akkor ez az elhidegülés biztos jele. Ilyenkor sokszor azt érezheted, hogy a találkozásotok előtt görcsbe szorul a gyomrod, de nem úgy, mint az első randi előtt! Ha sokat veszekedtek, ami után békülés következik aztán újra veszekedés, az azt jelenti, hogy mindketten borzasztóan feszültek vagytok ebben a kapcsolatban és így adjátok ki a haragotokat. Ha a kapcsolatotok már ilyen pontra jutott, jobb elengedni!

Szakítás 43. Ha az ágyban sincs meg már az összhang, vagy egyáltalán nem bújtok össze
Ez azt jelenti, hogy nem vagy már vonzó a számára, elmúltak a vágyai irányodba, ami soha nem jelent jót. Ne pánikolj be, ha csak egy hétig nem közeledik feléd, hiszen az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak fáradt. Ha viszont ez az állapot hosszú hetekig esetleg hónapokig fenn áll, az semmi esetre sem szerencsés, ilyenkor a dolgok hátterében mindig más áll. Ilyenkor fura rákérdezni arra, miért nem közeledik, de azt javasoljuk, hogy tedd meg, hiszen lehet más probléma is a háttérben, nem csak az, hogy el akar hagyni esetleg szeretője van!

Természetesen ha nem lehet megmenteni egy kapcsolatot, akkor inkább engedjük el, mintsem  hónapokig kínlódjunk a másik hiánya miatt, hiszen tudnivaló, az idő majd megold mindent! Fel a fejjel és ilyenkor a jövőbe nézz, ne a múltadba!

Hozzászólások