Három kórház is készenlétben a “Royal Baby” miatt

Egy héten belül érkezik Vilmos és Katalin második gyermeke

2015/04/20

Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés, és világra jöhet a “Royal Baby”. A St. Mary’s mellett két másik kórház is készenlétben áll.

A kezdetektől biztosnak tűnt, hogy az észak-londoni St. Mary’s kórház Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján jön világra Katalin és Vilmos második gyermeke, éppúgy, ahogy György herceg, valamint édesapja, Vilmos herceg és nagybátyja, Harry herceg. Ám a brit királyi családban semmit nem bíznak a véletlenre, ezért a readingi Royal Berkshire és a King’s Lynne-ben működő Queen Elizabeth kórház is felkészült arra, hogy fogadja a hercegnét, ha megindul a szülés.

New-Mom-Kate
Napokon belül érkezik a második királyi baba

A mindenórás Katalin ugyanis a szülés előtt szeretné meglátogatni a szüleit a Berkshire megyei Bucklebury-ben, de az is előfordulhat, hogy a férjével közös vidéki otthonukban, a Norfolk megyében található Anmer Hall rezidencián tölti a hátralévő időt. Éppen ezért a két, területileg illetékes kórház készen áll arra, hogy fogadja a hercegnét az őt kezelő orvoscsapattal együtt. Ha a másik két kórház valamelyikében jönne világra György herceg testvére, akkor hosszú évtizedek óta ő lenne az első királyi sarj, aki nem Londonban születik.

vilmos katalinA “Royal Baby” érkezésével kapcsolatban egyébként már rengeteg hír kapott szárnyra; amerikai lapok már másfél hónapja tudni vélték, hogy megszületett a pici.
A részletekért kattints IDE!

Hozzászólások