Harrison Ford nem forgathat nyolc hétig

A színész bokatörése miatt kényszerpihenőn van

2014/06/19

Harrison Ford bokatörése miatt nyolcheti kényszerpihenőre szorul, de J. J. Abrams közben továbbforgatja a Star Wars VII. részét.

harrison-ford-1A 71 esztendős Ford, aki Han Solo szerepében tért vissza az új Star Wars-epizódba, a múlt héten a londoni forgatási helyszínen szenvedett bokatörést, amikor rácsukódott nevezetes űrhajója, a Millennium Falcon (Ezeréves Sólyom) ajtaja.

A The Daily Mirror című brit napilap szerint legalább nyolc hétig hiányozni fog a forgatásról. A kezdeti tanácstalanság után azonban sikerült átszervezni a nagyszabású produkció forgatási tervét, így Ford távollétében is folytatódhat a munka.

A filmben az űreposz veteránjai, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew and Kenny Baker mellett számos új szereplő is megjelenik, például Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Max von Sydow, Lupita Nyong’o és Gwendoline Christie.

A produkció egyik bennfentese a Mirrort úgy tájékoztatta, hogy a balesetet követő egy-két napban nehezen mozdultak a dolgok, de mostanára rendeződtek: néhány jelenetet előbbre vettek, másokat későbbre halasztottak. “Nagyon sok színész dolgozik a produkcióban, úgyhogy nem történt katasztrófa. Még mindig bízunk abban, hogy tartani tudjuk az ütemezést”– fűzte hozzá.

Az Abrams rendezésében készülő Star Wars VII. rész egy újabb trilógia első epizódja, amely 30 évvel A Jedi visszatér című epizód után játszódik. A forgatókönyvet Lawrence Kasdan és Abrams írta. A film 2015. december 18-án kerül a mozikba.

A Mirror arról is beszámolt, hogy Calista Flockhart, Ford felesége a hétvégén bejelentette: az Egyesült Államokból Londonba siet, hogy férje segítségére legyen lábadozás közben.

Forrás: MTI

 

Hozzászólások