Harry herceg elfordult az apjától

Nem csitul a viszály az udvarban

2015/09/10

Újabb háború tört i a brit királyi családban: ezúttal Károly és fia, Harry vesztek össze egymással, méghozzá egy lány miatt!

Alig ül el az egyik botrány a brit királyi család körül, azonnal felszínre kerül egy másik. Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy a boncolásai jegyzőkönyv alapján Diana hercegnő terhes volt, amikor halálos autóbalesetet szenvedett, most pedig volt férje, Károly, és kisebbik fiuk, Harry között robbant ki komoly vita.

A fiatal herceg nemrég szakított szerelmével, Cressida Bonasszal, akiről az egész udvar meg volt győződve, hogy tökéletes feleség lesz az uralkodónak. Bár a páros mindkét tagja úgy nyilatkozott, hogy szeretik egymást, valamiért nem működött a kapcsolat.

Fotó: vanityfair
Harry és Cressida ismét szakítottak (Fotó: vanityfair)

Ezt mindenki elfogadta, kivéve az érintett herceg apját, Károlyt, aki először saját fiát próbálta jobb belátásra bírni az ügyben, hiszen tetszett neki, hogy a fiatal modell könnyedén beilleszkedett a királyi családba. Miután Harry nem volt hajlandó hallgatni az apjára, Károly Cressidát is felkereste, és megpróbálta őt is meggyőzni, hogy béküljön ki a fiatal herceggel. A csinos lány elárulta: ugyan szereti még Harryt, de a kapcsolatuk nem működik.

Károly herceg talán csak jót akart a fiának és volt barátnőjének, ez azonban Harryt annyira feldühítette, hogy hallani sem akar az apjáról, sőt, a születésnapi partijára sem hívta meg őt. Vilmos és Katalin a fiatal herceg mellett állnak, míg a királynő inkább nem foglal állást, csupán annyit kért a családtól, hogy igyekezzenek mielőbb rendezni a konfliktust.

Hozzászólások