Harry herceg ezzel a gyönyörű nővel vigasztalódik

Az egyik táncos hajnal háromig ropta neki a színpadon

2014/06/05

Még nincs egy hónapja sem, hogy Harry herceg és Cressida Bonas szakítottak, de a fiatal trónörökös már bulikról bulikra jár.

xg00phw8Harry herceg (29) az egész hétvégét egy gyönyörű húszéves Go-Go táncossal töltötte, méghozzá nem is akárhol, a londoni Chakana Klubban.

A herceg és a barátai hajnali egy órakor érkeztek meg a szórakozóhelyre, és felkérték az egyik táncost, hogy reggel 3-ig ropja neki a színpadon.

Paige Collins később azt írta ki a Twitter oldalára, hogy még soha nem volt ekkora élménye, mint aznap este és hogy Harry az egyik legközvetlenebb herceg akivel valaha találkozott.

Hogy az ifjú trónörökös boldogságában, vagy szomorúságában töltötte az éjszakát a Go-Go táncosnő társaságában, azt nem tudhatjuk. Mindenféle ellentmondásos hír jelent meg a sajtóban, azzal kapcsolatban, hogy Cressida Bonas és Harry pontosan miért is szakítottak.

Az egyik helyen azt olvashatjuk, hogy Cressida volt az, aki robbantotta a kapcsolatot azért mert nem tudta elképzelni az életét úgy, mint királyné, máshol pedig arról szólnak a pletykák, hogy Harry úgy érezte, hogy még nem elég érett a házassághoz, és barátnője túl sokat várt el tőle.

Hozzászólások