Harry herceg irigy testvérére

Feleséget keres, családot akar

2015/07/16

Eddig úgy tűnt, Harry herceg az igazi örök agglegény, ám néhány napja bevallotta: irigyli testvére boldogságát, és ő is szívesen alapítana családot.

A brit királyi család fekete bárányaként tartották számon Harry herceget, hiszen néhány évvel ezelőtt hemzsegtek a bulvárlapok botrányos viselkedéséről és féktelen házibulijaitól. Mostanában azonban teljesen megváltozott, sőt, nemrég olyan nyilatkozatot tett, ami sokakat meglepett.

„Nem tagadom, György és Charlotte születése bennem is felébresztette az apai ösztönöket. Nagyon szeretnék mihamarabb minél nagyobb családot, de ehhez természetesen meg kell találnom életem szerelmét – idézte Harry herceg nyilatkozatát a Hot magazin.

Természetesen lányok milliói hevernek a fiatal és jóképű herceg előtt, így bőven válogathat a szebbnél szebb jelentkezők közül. Ám úgy tűnik, ő már jól tudja, kinek a személyében látja gyermekei anyját.

Fotó: Independen
Harry és Cressida egy korábbi felvételen /Fotó: Independen

Harry és korábbi barátnője, a gyönyörű Cressida Bonas évekig alkottak egy párt, ám tavaly 4 év után zátonyra futott a kapcsolatuk, miután a csinos fiatal lány színésznői karrierjére koncentrálva nem tudott elég időt szentelni szerelmének. A királyi udvarban azonban arról beszélnek, hogy a két fiatal képtelen egymás nélkül élni: a mai napig gyakran találkoznak és ilyenkor mindig szóba kerül, hogy mi lenne, ha…

Cressida egyébként több szállal is kapcsolódik az ifjú herceghez – olyannyira, hogy Harry apja, Károly révén kilenced unokatestvérek. Ráadásul az ismerősei szerint a gyönyörű lány egyik nagy példaképe a hercegek édesanyja, Diana hercegnő – akire még hasonlít is. 

Olvass még Harry hercegről!

Hozzászólások