Harsányi Levente: „Ez egy örök szerelem”

Lányos apukaként teljes számára a világ

2014/10/30

Alig egy hónapja született meg Harsányi Levente második gyermeke, Lilla Boglárka. A műsorvezető ha akarná, sem tudná titkolni, mennyire boldoggá tette a kislány születése, akivel úgy érzi, teljes lett az élete.

Levi egész életében arról álmodott, hogy lesz egy nagyobb fia, és egy kisebb lánya – úgy tűnik, a kívánságai meghallgatásra találtak, hiszen Lillával teljes lett a család.

mod-8115
Harsányi Levente első látásra beleszeretett kislányába (Fotó: TV2)

„Néha még számomra is hihetetlen kimondani, hogy lányos apuka lettem, mert volt néhány elképzelésem, hogy milyen családot szeretnék, és ez most valóra vált. Van egy gyönyörű feleségem, akivel nagyon szeretjük egymást, van egy öt és fél éves kisfiam, és most született egy kislányom is – annyira forgatókönyvszerű, annyira idilli az egész, hogy ennél többet nem is kívánhatok. Egyelőre az anyukája foglalkozik vele többet, én meg csak nézegetem és csodálkozom, hogy mennyire gyönyörű. Érdekes, de ami a legcsodálatosabb számomra, az a haja: másnak persze ez csak egy babahaj, de látni, hogy napról-napra egyre több és szebb lesz, leírhatatlan. Ez egy olyan nagy szerelem, ami egész életemen át tart majd – vallotta be Harsányi Levente.

A műsorvezető nem csak kislánya miatt nagyon büszke, de örül, hogy kisfia is jól fogadta a húgocska érkezését.

„A kisfiam, Nándi tudta, hogy eggyel többen leszünk a családban, és volt, amikor izgatottan várta a kishúgát, de volt tiltakozás is, hogy neki nem kell testvér. Leginkább attól félt, hogy el fogja venni a játékait, ezért amikor Lilla megszületett, azt mondtuk Nándinak, hogy a kistesója küldött neki egy ajándékot – méghozzá egy olyan játékot, amit régóta szeretett volna. Nagyon örült neki és rögtön megbarátkozott a hugicával, bár azt nem teljesen érette, honnan tudta az egy napos kislány, hogy ő milyen játékot szeretne, de megnyugtattuk, hogy az anyukája árulta el” – mesélte nevetve Levi. – „Lilla egyelőre klasszikus baba: eszik, alszik, aztán megint eszik, és ismét alszik. Keveset sír, de az is olyan kis bájos, hogy öröm hallgatni. Minden elismerésem a feleségem és az összes nő előtt, mert amit a szüléskor végigcsinálnak, az valami fantasztikus. Nekünk, férfiaknak csak a dumánk nagy, de szerintem egyikünk sem bírná ki ugyanezt. Most is ő foglalkozik legtöbbet a kicsivel: szerintem a férfi dolga az, hogy megteremtse a biztonságos hátteret a családjának, hogy nyugodt körülmények között nevelkedhessenek fel a gyerekek. Aztán ha a sok munka mellett van időm, akkor szívesen besegítek egy-két pelenkacserébe vagy bevásárolok a lányoknak” – tette hozzá Levente, aki hozzátette: Lilla egyelőre édesanyjára hasonlít, de azért látszik, hogy ő is benne van a dologban.

Hozzászólások