Hatalmas balhét csapott Majka és Varnus Xavér

Mindkettőjüknél kiborult a bili

2015/10/08

Majka és Varnus Xavér különböző okokból, de mindketten a közösségi oldalon olvastak be az MTVA-nak, illetve az RTL Klubnak. 

Majka azon akadt ki, hogy meghívták őt az M1 egyik műsorába, ám később visszautasították a lehetőséget, mert a rapper egy kereskedelmi televízióban futó produkcióban is szerepel. 

“Felhívtak kb egy hónapja az MTVAból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú, produkció a helyszínen, szerették volna, ha forgatunk előtte pár bejátszót, szóval nagy haccacáré. Nem is értettem igazából minek ekkora felhajtás. Ma reggel szóltak, hogy mégsem hívnak olyan embereket meg a műsorba, akik jelenleg kereskedelmi tv-n futó műsorokban szerepelnek. De majd, ha lemegy a Sztárban Sztár, akkor mehetek. Rajtam kívül tudok meg valakit, aki szinten emiatt nem mehet, de nem fogok az ő nevével példálózni. Szóval büntet az M1, mert szerepelek egy nagy esztrád műsorban egy másik csatornán. (????) Talán lehet azért haragszanak, mert az ő műsoraikkal ellentétben, a nagy kereskedelmi tv-n futó műsorokat nézik is? Vagy azért, mert ők elköltik az összes kereskedelmi televízió összköltségvetésének többszörösét (évente 80 milliárdot!!!), és meg úgy sem tudnak 5 százalék felé menni nézettségben? Vagy mi lehet az oka? Miért haragszanak azokra az emberekre, akik “tényleg” szórakoztató műsorokban szerepelnek? De ha már ilyen gőgösek vagyunk!! Finoman közlöm, hogy a Facebook oldalam többen nézik, mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket. (Tisztelet a kivételnek.) Ráadásul azt csak hárman csináljuk és kicsit kevesebbért, mint 80 mrd. Ideje lenne valami varázslós műsort csinálni, mert egyedül abban vagytok jók, hogy tüntessétek el a pénzt úgy, hogy ne maradjon nyoma. Az egyetlen közös bennünk az, hogy ebben is, meg abban is az én pénzem van. Bizony kedves MTVA !! Én is fizetek ám abba a 80 milliárdba egy keveset… De ez nyilván nem ok arra, hogy ne ignoráljatok. Ezt csak úgy mondtam. De talán a legfontosabbat a végére hagytam. NEM én szeretnék menni hozzátok, hanem TI szeretnétek, ha mennék. De NEM fogok” – mérgelődött Majka a Facebookon.

Felhívtak kb egy hónapja az MTVAbol (M1),h menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oke. Leszervezték. Jövő h…

Posted by Majka on 2015. október 8.

Az orgonaművész a Heti Hetest bírálta keményen, egyúttal bejelentette, hogy nem szerepel többé a műsorban.

Barátaim, a múlt heti adással elköszöntem a Heti Hetes stábjától, ellenére annak, hogy Ónodi Gyurit, az adás kitalálóját és főszerkesztőjét, kit közel 20 esztendeje ismerek, még jobban megszerettem. De abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek személyes megítélésem szerint, amelyet még Gálvölgyi Jani humora sem volt képes ellensúlyozni. Mindenkor vállaltam az értelmes vitákat, de a műsor egynémely szereplőjéből roppant részrehajlóan vakkantgató politikai indulat nem finom dolog. Legyen szabad Karinthyt idéznem, aki a magyarországi választásokkal kapcsolatban azt mondta egykoron: “Ha az ember öngyilkosságra készül, tökmindegy, hogy a jobb, vagy a bal halántékán lövi magát főbe.” És még egy csekélység: én az életemet tettem fel az orgonára, s mind a nagyközönség számára, mind pedig számomra mélységesen sértő, ha ezt a hitemet hétről hétre gúny tárgyává próbálja tenni néhány életmű nélküli nimand és rosszfogú rué, akiknek szellemi nívója egyenes arányban áll kinézetükkel. S ha soraimat olvasván bárkiben felmerül a gyanú, hogy célzásom netán rá is vonatkozik, messzemenően biztosíthatom arról, hogy megérzése helyénvaló. Az RTL Klub nagy családját hosszú esztendők óta barátaimnak tartom, egynémely műsoruk (XXI. század) példaértékű, s az ő érdekükben remélem, hogy egy napon felülvizsgálják a mostani HH szereplők listáját” – írta a közösségi oldalon Varnus Xavér.

Hozzászólások