Hatalmas botrány a Got Talentben

A zsűri teljesen kiakadt

2015/10/18

Sokkolta a zsűritagokat – és vélhetően a nézőket is – a Got Talent legutóbbi adása. Az egyik produkció brutálisra, megalázóra és minden kritikán alulira sikeredett.

A Cretins névre hallgató csapat egy kaszkadőr produkciót szeretett volna bemutatni, de csupán egy agresszív, leuraló, céltalan verekedést tudott előadni. Már akkor lehetett érezni, hogy valami nem stimmel velük, amikor az ötfős társaság színpadra lépett, és vezetőjük először szót kapott. Ugyanis a “főkretén” képtelen volt normálisan bemutatni a csapatot, mindössze a nagyképű, bunkó véleményét és hozzáállását lehetett érzékelni.

Got Talent - Cretins

Műsoruk pedig értékelhetetlen volt, hiszen színvonalas kaszkadőrprodukció helyett túlsúlyos társukat alázták meg: felgyújtották, megverték, leöntötték vízzel és végül csöveket törtek ketté férfiasságán. Horgas Eszter már az elején letette voksát: semmiképp nem engedte volna tovább a csapatot, de az előadás közben ki is ment a stúdióból, mert képtelen volt végignézi.

Ezzel szemben Sebestyén Balázs kimondottan élvezte a kreténeket. Úgy gondolta, hogy csak egy szűk réteg tudja értékelni őket, de az biztosan jól szórakozik – éppúgy, mint ő, hiszen a műsorvezető végig nevetett a minősíthetetlen produkció alatt.

Nézd meg a Cretinst ITT, 1:10:00-től!

Hozzászólások