Hatalmas botrány Schobert Norbi háza táján

Zsarolják a fitnessgurut

2015/11/19

Kellemetlen perceket okoz Schobert Norbinak londoni üzlettársa: nem elég, hogy rossz hírét keltette a Facebookon, még meg is zsarolta a fitneszgurut.

Feljelentést tett a Sotland Yardon Schobert Norbi, aki szerint korábbi londoni partnere, aki az ottani Update üzlet franchise tulajdonosa, Roman Bhatia lejáratja és zsarolja is. Bhatia múlthéten tett közzé fényképeket a Facebookon, amin az látszik, hogy rendőrök razziát tartottak a londoni üzletben, ahol  lopott árút kerestek. Az üzletember, akivel Norbi nemrég bontotta fel a szerződést, azt állítja, hogy az új üzlettársai, Giuseppe és Simone Grimaldi keze van a dologban.

schobertnorbi3
Norbi feljelentette volt üzlettársát

Zsarolás miatt tettem feljelentést, a Scotland Yard nyomoz az ügyben. Egykori franchise partneremmel felbontottam a szerződést, mert anyagilag megkárosított, és nem teljesítette a kötelezettségeit. Forintra átszámolva körülbelül 15 milliós tartozást halmozott fel. Ezen kívül megtudtuk, hogy nem fizette ki az ottani PR-kampányt, és nem adta oda az ott dolgozóknak a fizetésüket. Több londoni fogyasztót is megkárosított, beszedte rendelésük ellenértékét az áruszállítás elmulasztásával” – mondta Schobert Norbi a Borsnak.

Tény, hogy a rendőrség valóban kint volt az üzletben, ami be is volt zárva néhány napig, ma nyitott ki újra a vendégek előtt. Norbi ügyvédje elárulta: ha volt lopott árú védencénél, az akkor sem köthető új partnereihez.

„Lopott áruról mi nem tudunk. Viszont Schobert Norbert volt franchise partnerének 10 ezer font követelése van felénk, amit állítása szerint alkalmazottai bérének kifizetésére fordítana. Ezen kívül e-mailjeivel és telefonjaival, rossz hír keltésével, médianyilvánossággal próbál zsarolni és fenyegetni bennünket. Lezártuk a kapcsolatot a Bhatia érdekeltségi körébe tartozó céggel, és nem kívánunk további polemizálásban részt venni és nyilatkozni a témában. Egyébként új franchise partnerünk kinyitotta a régi boltot, és nagyobb a forgalma, mint valaha, valamint további öt bolt nyitását vállalta éve” – mondta az ügyvéd.

Hozzászólások