Golyó TKO-val zúzta le ellenfelét

Golyónak szárnyakat adott az eljegyzés

2014/06/16

Izgalmas mérkőzések, hatalmas pofonok- ez jellemezte a vasárnapi  5. Gentlemens Fight Club gáláját. Petrányi Zoltán „Csepi”, Bogdán „Golyó” Zsolt, Hafner Ferenc, Miskó Sándor és az orosz Denis Tsaryuk is ringbe szálltak. Legendás bokszolók, Kokó és Bedák Pál is szurkoltak kedvenceiknek.

A 48 évesen nagy öregnek számító, de örökifjú Petrányi Zoltán „Csepi” megvédte nehézsúlyú Magyar-bajnoki és UBO kontinensbajnoki címét, Csomor Andrással szemben. Micskó Sándor technikai KO-val tartotta meg címét, ám ez nem sikerült Séra Zoltánnak, ugyanis az ellene ringbe lépő Hafner Ferenc pontozással diadalmaskodott.

Golyó és kedvese (1) Bogdán “Golyó” Zsolt hatmenetesre tervezett viadala a második menetben véget ért, ellenfelét technikai KO-val küldte padlóra. Az ökölvívó remek szereplésében vélhetően közrejátszott az is, hogy meccse előestéjén eljegyezte barátnőjét, és ettől szárnyakat kapott. A legnagyobb szurkolótáborral rendelkező Golyónak drukkolt az egykori nagy bunyós, Bedák Pál és Kokó is.

Kokó ugyan már nézőként is ritkán megy a ring közelébe, a sport továbbra is komoly helyet foglal el az életében. Néhány éve hosszútávfutóként indult versenyeken; most a futásban szerzett tapasztalatok után „továbbtanult”, és triatlonozni kezdett. Fiai csak részben követik példáját; bár mindketten bokszolnak, sőt futnak is, de csak hobbiként tekintenek a sportra.

Az 5. Gentlemens Fight Club gála eredményei:

Petrányi Zoltán Csepi vs. Csomor András (nehézsúlyú Magyar-bajnoki és UBO kontinensbajnoki címmérkőzés) – Petrányi pontozásos győzelme (5. menet, sérülés miatt lepontozva)
Marosi György vs. Denis Tsaryuk (félnehézsúly) – Tsaryuk KO győzelme (6. menet)
Micskó Sándor vs. Albert Ferenc (betöltetlen középsúlyú Magyar-bajnoki címmérkőzés) – Micskó technikai KO győzelme (7. menet)
Bogdán Zsolt Golyó vs. Jerousek Zoltán (nehézsúly) – Bogdán TKO győzelme (2. menet)
Séra Zoltán vs. Hafner Ferenc (WBF nagyváltósúlyú nemzetközi bajnoki címmérkőzés) – Hafner megosztott pontozásos győzelme (10.menet)

Hozzászólások