Hatalmas csapást mértek Lagzi Lajcsira

Nincs remény a korábbi szabadulásra

2015/11/17

Hiába csillant fel a remény Lajcsi előtt, mégis börtönben tölti az ünnepeket, január 24-ig ugyanis biztosan tart az előzetes letartóztatása.

Októberben kellett volna szabadulnia az előzetes letartóztatásból Lagzi Lajcsinak, ám a bíróság úgy döntött, hogy meghosszabbítja a fogságát három hónappal. A mulatós és ügyvédje felháborodva vette tudomásul, hogy ilyen súlyos büntetést kapott Lajcsi, és fellebbezést emlegettek.

Néhány napja úgy tűnt, megtalálták azt a jogi kiskaput, aminek segítségével Lajcsi előbb szabadulhat: kiderült, hogy a telefonbeszélgetés, amit a bíróság a sztár ellen terhelő bizonyítékként mutatott fel, nem ezen ügy kapcsán jutott a törvény kezébe, így nemcsak, hogy Lagzi Lajcsi szabadon engedését emlegették, hanem még akár egy kártérítést is a sztárnak.

Lagzi Lajcsi
A bíróság döntött: Lajcsi marad!

Most azonban döntött a Budapest Környéki Törvényszék: a mulatóssztár jogerősen börtönben marad január 24-éig. Lagzi Lajcsi ügyvédje elárulta az MNO-nak: tudomásul vették az ítéletet és dolgoznak azon, hogy a zenész minél előbb kikerülhessen a börtönből.

Hozzászólások