Hatalmas drogbalhéba keveredett VV Aurelio

Közúti ellenőrzés során kapták el

2015/11/20

Nagy mennyiségű kábítószert találtak a VV6 győztesénél, emiatt akár 7-8 évre is börtönbe kerülhet.

 
VV Aurelio az 51-es főúton autózott, amikor megállították a rendőrök, zavart viselkedése miatt gyanút fogtak, ezért megmotozták, majd autóját is átvizsgálták, és nagy mennyiségű drogot találtak nála – állítja a Blikk. A valóságshow-győztest megbilincselték, és kihallgatták a rendőrségen. 

Az ilyen ügyekben szokásos protokollt követve kiszálltak a kollégák a férfi otthonába is, és házkutatást tartottak. Ott is találtak kábítószergyanús anyagokat. Egy önzárós zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot. A lakás tüzetes átvizsgálása során találtunk egy feltételezhetően kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is, amelyet a drog mérésére használhattak” – árulta el a rendőrség egyik illetékese a Blikknek.

kábítószer-police.hu_
Egy adag lefoglalt kábítószer (fotó: police.hu)

A digitális mérleg és az önzáró zacskók miatt felvetődhet, hogy nem csupán használta, hanem kereskedett is a droggal. Összesen 60 gramm kábítószer volt VV Aurelio birtokában. Ha a valóságshow-hős “csupán” fogyasztotta a tiltott szereket, akkor még meg is úszhatja a büntetést, amennyiben önként vállalja az elterelést, ám ha bebizonyosodik, hogy árulta is a drogot, akkor 7-8 év börtönre számíthat…

A tiltott szerekkel való visszaélés Magyarországon minden esetben büntetendő. Ennek mértéke függ az anyagtípustól és a mennyiségtől. Adott körülmények között akár öt évre börtönbe kerülhet valaki, ha viszont visszaesésről vagy kereskedésről is szó van, akár hét-nyolc évre is leültethetik az illetőt” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban Enzsöl Péter ügyvéd.

kábítószer-police.hu_
Ezeket is Aureliónál találták (fotó: police.hu)

Olvass még Aurelioróll

Hozzászólások