Hatalmas gesztus Ecclestone-tól Bianchi családjának!

Különgépet küldött értük a megemlékezésre

2015/07/26

Bernie Ecclestone emberségből ötöst kaphat, ugyanis gondoskodott arról, hogy a nemrégiben elhunyt pilóta családja is eljöjjön a Bianchi tiszteletére rendezett megemlékezésen. 

A Forma-1 teljhatalmú, és sokak által rettenetesnek ítélt ura, Bernie Eccleston bebizonyította: igenis érző szívű ember. A mintegy egy hete elhunyt pilóta, Jules Bianchi családjáért ugyanis magánrepülőt küldött lakhelyükre, Nizzába, és gondoskodott arról, hogy részt vegyenek a Magyar Nagydíj indulása előtt tartandó megemlékezésen. 

Mindenképpen azt szerettem volna, hogy Jules családja itt lehessen a megemlékezésen. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben megtehettem” – szögezte le Bernie Ecclestone.

BIANCHI, Jules
Jules Bianchi családja a Hungaroringen (fotó: MTI)

A Hungaroring rajtrácsa előtt kiterített vörös szőnyegen a Marussia 25 évesen életét vesztett pilótájának családja egyesével fogadta a mezőny versenyzőinek részvétnyilvánítását, ezt követően mindenki körbe lehelyezte bukósisakját, a végén pedig a francia sportoló fejvédője került középre. A résztvevők egyperces csenddel adóztak Bianchi emléke előtt.

Hozzászólások