Hatalmas hazugság: így néz ki valójában Iggy Azalea feneke retusálás nélkül

Lesifotók készültek a rapperről

2019/03/01

Mindenkit átvert a hibátlannak tűnő alakjával, de valójában neki is olyan narancsbőre van retusálás nélkül, mint akárki másnak.

Az ausztrál származású rapper, dalszerző és modell, Iggy Azalea a zenélésen kívül azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy valószerűtlenül tökéletesen idomai vannak. A Sziget 2017-es sztárfellépője azonban cseppet sem olyan hibátlan, mint ahogyan az az Instagram-oldalán elsőre tűnik. A rapper hátsója ugyanolyan narancsbőrös és megereszkedett, mint bármelyik hétköznpi nőé. A paparazzi fotókat ugyanis – szerencsétlenségére – nem javítja fel filter.

 

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

 

A rapper 2015 óta mindent elkövet annak érdekében, hogy tökéletesítse alakját. Több alkalommal feküdt a kés alá, előbb kebleit, majd fenekét operáltatta meg. A behelyezett implantátumok olyan formás alakot kölcsönöznek neki, ami már teljesen természetellenes, de vannak, akik szerint ő így tökéletes. Ebben azonban egyáltalán nem lehetünk olyan biztosak a legutóbb előkerült paparazzi fotók alapján.

A rapper éppen Cabo San Lucas-on, Mexikóban vakációzik, ahol pár szemfüles paparazzi kapta le. Bizony, ilyen az ő feneke retusmentesen.

azala

iggy

forrás

Hozzászólások