Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a magyar énekes!

Az énekes szóló karrierje iránt máris több angol management iroda érdeklődik

2018/02/15

Tegnap jelent meg Lobó-Szalóky Lázár első videoklipje. Ezzel a magyar énekes a külföldi sajtóba is bekerült, dalai egyre nemzetközibb tereken hódítanak majd. 

Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers zenekar frontembere 2017 szeptemberében indította el szóló karrierjét. A készülő lemez kapcsán az énekest fantasztikus elismerés érte: George Shilling világsztár producer karolta fel, aki producerként és segítő társként is egyengeti Lázár karrierjének beindítását az Egyesült Királyságban. Az első dalok elkészülése után rögtön egy liverpooli managementtel szerződött, így február 14-én megjelent a “The Only Thing” videoklipje. 
A videoklip forgatása január végén volt a szabadkígyósi Wenckheim-kastély lenyűgöző épületében, ahol a szereplők hajnali 3-tól forgatták a kisfilmet, így a januári hidegben nem volt egyszerű dolguk. A videoklip főszereplője Görgényi Fruzsina színésznő, aki az egyik legnézettebb napi TV sorozat sztárja. A történet szerint Lázár folyamatosan próbálja kedvese figyelmét felhívni magára. de Fruzsina csak a virtuális világgal van elfoglalva. Ennek ellenére az énekes mindent megtesz a figyelméért, s a videoklip végére kiderül, sikerül e neki ezt elérni.
Ugyebár tegnap volt Valentin-nap, így kíváncsiak voltunk, hogy van-e jelentősége annak, hogy a videoklip pont a szerelmesek napján került megjelenésre. Lázár elárulta nekünk, hogy ezzel a dallal többek között is a célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a modern kütyük miatt mennyi kapcsolat romlik meg.
A The Only Thing videoklipjét IDE kattintva tudjátok megtekinteni! 
Hozzászólások