Hatalmas pofont kapott a feleségétől az énekes

Ez okozta a családi balhét

2015/02/27

Féltékenység okozta a felfordulást az énekes életében, de szerencsére hamar helyre állt a béke. Az ok prózai, Cozombolis Leonidász Péter legújabb klipjében felesége alakítja szerelmét, aki egy vita hevében óriási pofont kever le urának.

“Nem kímélt a feleségem, az biztos, szerintem elsőre is jól sikerült a felvétel, ő mégis eljátszatta négyszer-ötször, hogy biztosan meglegyen. Amúgy is elég harcias típus, most legalább jól kihasználhatta ezt a helyzetet” – árulta el az énekes, aki magát abszolút jámbor fiúnak tartja.

A klipet Nagy Zsolt, alias VV Leo rendezte, akinek nem volt választása a szereplőket illetően, ahhoz ugyanis ragaszkodott Cozombolis, hogy Gréta, a felesége játssza klipbeli párját a családi vita elkerülése végett.

A döntése nagyon tudatos volt, mert bár tizennégy éve vannak együtt, az asszony nehezen szokik hozzá, hogy sokan rajonganak férjéért, ráadásul többségében hölgyek. Gréta nem igazán tolerálja az ilyen helyzeteket, így többször adott hangot féltékenységének az elmúlt évek során. Cozi erre viccesen csak annyit mond, hogy mindenki magából indul ki, de ezzel együtt örül is annak, hogy a mai napig ki tud váltani ilyen érzéseket feleségéből.

“Számomra ez nyilvánvaló bizonyítéka annak, hogy van még bennünk tűz, és még mindig érdeklem őt. Szóval szerintem az egészséges féltékenység még belefér egy kapcsolatba” – állítja a zenész, dalszövegíró.

Legyen most tánc című legújabb slágere elég tüzesre sikerült, már önmagában a tény, hogy vannak benne lányok, szokatlan az énekestől. A slágergyanús dal klipjét egyre többen nézik, és a rajongói visszajelzések alapján eddig mindenki maximálisan elégedett lehet.

kép forrása: Facebook

Hozzászólások