Hátborzongató! Whitney Houston feléledt

Koncertre indul az énekesnő

2015/09/14

Hihetetlen, de igaz! A zseniális hangú Whitney Houston legendája nem halhat meg, ezért a család minden tőle telhetőt megtesz, hogy garantálja létezését a rajongóknak. Most is így tett, amikor aláírták a szerződést egy újabb turnéra.

Emlékezetes fellépés volt, amikor a Billboard Music Awards alkalmával Michael Jackson színpadra lépett. A különlegessége az volt, hogy jóval halála után történt mindez. Most Whitney Houston indul koncertre ugyanígy! Hogy lehetséges? Az USA Hologram cég kemény munkával és minden képzeletet felülmúló technológiával képes megvalósítani a rajongók legbizarrabb álmát: újra színpadra állítják az énekesnőt.

080814-whitney-houston-11-567

A szerződésről és a turné részleteiről már folynak az egyeztetések, Pat Houston, az énekesnő nagynénje már aláírta a megállapodást. Ha minden jól megy, akkor jövőre Whitney Houston újra koncertezik. Alki David, a görög milliárdos, a cég tulajdonosa személyesen is nagy rajongója volt a fantasztikus hangú énekesnőnek. “Amikor az egész hologramos céget megálmodtam, éppen ez volt a célom vele. Hogy visszaadjuk a világnak azt a csodálatos ajándékot, amit többek között tőle kaptunk” – mondja az üzletember, aki elárulta, kicsit neki is összetört a szíve a tragikus halálhír hallatán.

A technológia maximálisan rendelkezésre áll, hogy a szórakoztatóipar újból magáévá tegye a Több, mint testőr sztárját. A készítők biztosak benne, hogy emlékezetes alkotást hoznak majd létre, reméljük, a rajongók legnagyobb elégedettségére. Ahogy mondani szokták: a shownak folytatódnia kell! Ha a Houston családon múlik, úgy tűnik, fog is.

Hat hónappal azután, hogy január végén eszméletlenül találták otthona fürdőkádjában, elhunyt Bobbi Kristina Brown. Az aranytorkú énekesnő, Whitney Houston és a rapper, Bobby Brown egyetlen közös gyermeke mindössze 22 éves volt. Olvass tovább!

Whitney Houston - Bobbi Kristina (FB)

Hozzászólások