Haute Couture, amiért a sztárok is rajonganak

Hírességek a párizsi divathéten

2014/07/10

Ezen a héten rengeteg magángép szállt le Párizs repterén, hiszen a hollywoodi hírességek nagy része odarepült, hogy részt vegyen a Haute Couture divatbemutatókon. A divat iránt érdeklődő hírességek nagy része természetesen meseszép kreációban lépett a vörös szőnyegre.

Az amerikai és európai sztárok többsége természetesen rajong a divatért, hiszen ez az egyik alapköve megjelenésüknek. A mostani houte couture ruhák nem a nagyközönség részére szólnak, mivel ezek exkluzív, egyedi gyártású darabok és a hétköznapi emberek számára szinte megfizethetetlenek.

Az első és talán legaktuálisabb sztár, aki egyenesen a kifutóra érkezett Conchita Wurst volt, aki a megdöbbentő idei Eurovíziós szerepléséről közismert. Az énekes(nő) a Jean Paul Gaultier őszi-téli kollekcióját bemutató shown vonult végig, természetesen szakállasan és műszempillákkal ékesítve. Conchitát nagyon meglepte a felkérés és ahogy később nyilatkozta nagyon megtisztelő volt számára, hogy egy ekkora tervező rá gondolt kollekciójának bemutatásával kapcsolatban.

Conchita Wurst2
Természetesen a többi show-ról sem hiányozhattak a hírességek, Charlize Theron együtt vonult új szerelmével a színész Sean Penn-nel  a vörös – azaz adott esetben világoskék – szőnyegen. A párt januárban fotózták le először együtt Hawaii szigetén, akik a pletykák szerint már jóval előtte összejöttek, csak nem verték nagy dobra kapcsolatukat.

Charlize Thero2n
A Christian Dior divatbemutatóra ellátogatott még Emma Watson is, aki egy igazán különleges ruhával kápráztatta el a fotósokat és a megjelent hírességeket.  Az aszimmetrikus ruha kiemelte a színésznő tökéletes alakját és elegáns egyben könnyed is volt. Jennifer Lawrence egy egyszerű, fehér ruhában pózolt a fotósoknak, viszont a sminkje igazán különleges volt.

Emma-Watson-2--Christian-Dior-
Jared Leto is tiszteletét tette – talán pont a soproni fesztivál után utazott közvetlenül Párizsba – és Kate Hudsonnal pózolt az Armani Privé bemutatója előtt. Kate Hudson egy meseszép lilás árnyalatú ruhában volt, amivel mindenkit elvarázsolt a bemutatón.

Jared Leto
A divatbemutatókról nem hiányozhattak az énekesnők sem. Jennifer Lopez igazi dívaként vonult be a Versace bemutató előtt, míg Pink kicsit visszafogottabban érkezett az eseményre. A divathét még nem ért véget, kíváncsian várjuk, milyen sztárok bukkannak még fel Párizsban!

Pink 2

Hozzászólások