Havas Henrik anyukája berágott a fiára?

Semmi jót nem tud mondani róla...

2015/11/21

Havas Henrik mindent megtesz beteg édesanyjáért, pedig a 91 éves asszony nincs túl jó véleménnyel a fiáról, sőt…

A Tanár úr mindent megad az édesanyjának, hogy az túl a kilencvenen, betegen is biztonságban éljen, pedig a mama meglehetősen furcsa véleménnyel van saját fiáról.

„Ha jót nem mondhatok róla, márpedig nem mondhatok, akkor meg minek meséljek…” – felelte nemes egyszerűséggel, amikor fiáról kérdezték.Ennek ellenére Havas Henrik mindig gondoskodott róla.

„A mutter 91 éves, de szellemileg teljesen jól van, csak miután túlsúlyos, és a térdében a porcok is megkoptak már, nem tud járni, ezért kerekes székbe kényszerült. Pont ezért nem tudja ellátni magát, így a nap 24 órájában segítségre szorul. Az utóbbi évben egy leányfalui öregek otthonában lakik, közel hozzánk, ezért gyakran találkozunk. Egyik vasárnap nálunk, másik vasárnap a húgoméknál ebédel – árulta el Henrik, hozzátéve, hogy bár húgával, Évával nem túl szoros a kapcsolatuk, az, hogy édesanyjukról gondoskodnak, sosem volt kérdés számukra.

havashenrik2
Édesanyja nincs túl jó véleménnyel róla

Történik ez mindazok ellenére, hogy gyerekkorában nem is igazán a szülei nevelték…

„Anyám gyakran emlegeti, milyen nagy szerelemben élt az apámmal. Beszél persze arról is, hogy mennyire szerettek minket a húgommal. Az tény, hogy mindent megkaptunk, amit pénzért kapni lehet, de igazából a nagymama nevelt minket, és az ő szeretete volt az, ami meghatározta a gyerekkoromat. A szüleink rengeteget dolgoztak, a családot a velünk élő nagyanyám tartotta össze. Ő mosott, főzött ránk, ő nevelt fel minket. 87 évesen egy orvosi műhiba miatt halt meg. Megjegyzem, az emléke még most is kísért, naponta gondolok rá. Amikor meghalt, úgy bőgtem, mint egy gyerek. Se előtte, se utána nem sírtam többet – árulta el Havas Henrik a Bestnek.

Hozzászólások