Havas Henrik beszólt Lagzi Lajcsinak

Pitiáner dolgot művelt a mulatós sztár

2015/09/23

Havas Henrik pitinek tartja, barátai kiállnak Lagzi Lajcsi mellett – közben a rendőrség a szomszédok kihallgatását is megkezdte.

Az egész országot megdöbbentette, amikor kiderült: Lagzi Lajcsit áramlopás miatt letartóztatta a rendőrség. Természetesen a sztár ismerőseinek és barátainak is megvan a véleménye a bűncselekményről, Havas Henrik például keményen odaszólt.

Pitiáner dolognak tartom, ha valaki ilyet csinál, főleg úgy, hogy ennyire jó anyagi körülmények között él” – mondta Havas.

A mulatóssztár barátai, Koós János és Komáromi Pisti azonban remélik, hogy Lajcsi hamarosan tisztázza magát.

„Régebben rendszeresen összejártunk, nehezen hiszem el, hogy Lajcsi ilyesmit tett volna. Ha így történt sajnálom, és remélem, hogy csak egy félreértésről van szó, és megoldódik az ügy” – mondta Koós.

havashenrik2
Havas nem kímélte Lagzi Lajcsit sem

„Bár nem dolgozom együtt Lajcsival és nem látok bele a személyes ügyeibe, annyit szakmai szemmel azért elmondhatok, hogy ugyan mindenkinek jár az ártatlanság vélelme, de biztosan volt valamilyen információjuk a rendőröknek, ami alapján nem sima kihallgatásra hívták be Lajcsit, hanem őrizetbe vették. A  hatóság dolga megítélni, hogy mi a igazság, mindenesetre bízom abban, hogy tisztázzák majd a dolgot. Lajcsit nem ilyen embernek ismertem – árulta el a véleményét Komáromi Pisti, a rendőrből lett énekes.

Közben a rendőrség nagy erőkkel megszállta Lajcsiék mocsai birtokát, amelyen a gyanúk szerint illegálisan használtak áramot. A mulatós szomszédait is kihallgatják: tőlük azt kérdezik, hogy észrevettek-e valamit a bűncselekményből, esetleg közük volt-e a dologhoz.

Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi mocsai birtokán, és a rajta lévő luxusvillában hétfőn nagy erővel jelentek meg a rendőrök, és vitték be az énekest és feleségét kihallgatásra, mert a vád szerint illegálisan használták a vizet, a gázt és a villanyt.Olvass tovább!

lajcsi

Hozzászólások