Havas Henrik földbe döngölte Liptait

Mi lesz majd élő adásban?

2015/09/08

Havas Henrik nem tud leszállni Claudiáról: csúnyán savazta kolléganőjét, megjegyzést tett a korára és a súlyára is.

Hiába vezetett évekig együtt műsort Liptai Claudia és Havas Henrik, a két tévésnek nem sikerült jó barátságot kialakítani. Sőt, Havas Henrik nem egyszer tett már olyan megjegyzést Claudiára, ami miatt a színésznő joggal sértődhetett volna meg.

Ugyan Claudia volt férje, Gesztesi Károly szerint Havas Henrik pusztán azért kritizálja a vörös démont, mert az elutasította az udvarlását, az biztos, havas szócsatákat hamarosan látni fogunk köztük, hiszen együtt ülnek majd a zsűri asztal mögé a Sztárban sztár adásai alatt.

És hogy mi a biztosíték arra, hogy Havas és Liptai nem kímélik majd egymást? Nos, a műsor még el sem kezdődött, a Tanár úr máris kigúnyolta Claut, méghozzá a Mokkában, élő adásban.

Claudia megöregedett: annak idején egy friss, üde csaj volt, egy tündér, most pedig… – kezdte Havas, de nem tudta befejezni a véleménynyilvánítást, mert Czippán Anett és Kárász Robi megpróbálta menteni a helyzetet – persze sikertelenül. – „Éppen azon gondolkodtam, hogy most már azért ő is túl van a negyvenen, és azért ez már egy katasztrófa. Ez már egy kor.”

Hiába jegyezte meg Czippán Anett, hogy Clau talán sosem nézett ki olyan jól, mint most, Havasnak erre is volt válasza:

„A múltkor a nyakamba ugrott, és a súlyát már éreztem – jegyezte meg csípősen a műsorvezető. 

Hozzászólások