Havas Henrik mindenkit átvágott?

A tévés egy szerethető figura

2015/07/09

Ki gondolná, hogy Havas Henrik is ember? Sőt egy igazán jó fej, szerethető ember, aki legjobban a lányától fél? A magánéletben a műsorvezető egy igazi kezesbárány.

Csípős humoráról, bátor stílusáról és őszinteségéről ismerik legtöbben Havas Henriket. A tévés több műsorban is megmutatta már magát, de az eddig nem igazán tudott kiderülni, mennyire emberi, mennyire szerethető is tud lenni – sőt: egyenesen egy jófej ember!

Én a világ legjobb feje vagyok, ezt bárki tanúsíthatja. Baromi udvarias vagyok, mindenkivel beszélgetek, nem vagyok utálatos soha. Engem szeretnek az emberek! Kisorosziban, a lakóhelyemen mindenkivel parolázok. Újlipótvárosban van az irodám; megsimogatnak, ha elmennek mellettem. Az is előfordult, hogy két idős hölgy utánam szólt, hogy ha ötven évvel fiatalabbak lennének, kikezdenének velem” – mesélte Havas Henrik a Hot! magazinnak. – „Velem nincs nyűglődés: ha beállítanak a sarokba, húsz órát is ott maradok, ha nem szólnak, hogy menjek odébb. Alapvetően nem vagyok cinikus, megfigyelőnek születtem.

havashenrik2

Az egyik legjobban fizetett televíziós volt, mégis élete nagy tragédiájának tartja, hogy ezt az irányt választotta.

A rádióban gyorsan felfogtam, hogy nagy karriert fogok csinálni riporterként, de ekkoriban már elkezdtem írni is. Amikor megjelent az első egyfelvonásosom a Mozgó Világ hasábjain, a Nemzeti Színház akkori igazgatója felhívott és azt mondta: Magának színdarabot kell írnia. Ám akkoriban annyira beindult a rádiós és tévés karrierem, hogy csak most döbbentem rá: valamit kihagytam az életemből” – vallotta be a tévés.

És hogy vajon mi a helyzet a nőkkel?

Mivel él az anyám, van feleségem és van egy lányom, akitől iszonyúan tartok, sőt már van három lányunokám is, nőkkel kapcsolatos kérdésekre nem válaszolok. Annyit viszont elárulok: a kollégáim jelentős része izzadós tenyerű. Ezt azokra mondjuk, akik csak úgy, véletlenül hozzáérnek a kolleginák fenekéhez, melléhez, akik disznó vicceket mesélnek. Hát, az én tenyerem sosem izzad, na” – tette hozzá Havas Henrik.

Olvass még Havas Henrikről!

 

Hozzászólások