Havas Henrik visszatér a képernyőre

Hajós András helyére ugrik be

2015/08/24

A TV2 úgy döntött, megválik Hajós Andrástól, a Sztárban sztár egyik zsűritagjától, mert állítólag nehéz vele dolgozni. Az utódja azonban egy másik nehezen kezelhető figura, Havas Henrik. Ahogy mondják: cseberből vederbe?

A TV2 július végén hozta nyilvánosságra, hogy Hajós Andrással elválnak útjaik. A csatorna szerint nehéz volt Hajóssal együtt dolgozni, aki többször kritizálta a kereskedelmi televíziózást, de a műsorvezető szerint a a színházi műfordításai miatt távozik. Nem tudni, pontosan mi az igazság, mindenesetre annyi biztos, és a jövőben nem ő zsűrizik a Sztárban sztár című műsorban.

Hanem, mint kiderült, egy másik öntörvényű figura, Havas Henrik, akit 2007-ben pedig éppen azért tiltották le a képernyőről, mert élő adásban bírálta a főnökeit. Azóta finomított a stílusán a Tanár úr, és szép lassan újból a képernyőre került, sőt sportműsort is vezet.

havas
Havas Henrik sem egy könnyű eset…

Várhatóan a műsor új évadában sem fogja vissza magát, márpedig ő nem arról híres, hogy nagyon érdekli azok lelkivilága, akiket kritizálnia kell. A hír nagy dobás lehet, mert Havas tíz év után újra együtt dolgozhat Liptai Claudiával. Koltay Tamás, a a TV2 kommunikációs vezetője nem erősítette meg a hírt.

Viszont érdekes lehet, hogy ugyanolyan csípős párosuk lesz-e, mint régen, hiszen azóta Havas visszafogta magát, és Liptai is megnyugodott, miután megtalálta a nagy szerelmet.

Hozzászólások