Havas is beszólt Varnus Xavérnak

Elszabadultak az indulatok

2015/10/09

Dagad a Heti Hetes körüli botrány! Varnus Xavér kirohanását követően gyűrűzik a rosszindulat és a sárdobálás, most épp Havas Henrik reagált a történtekre.

Ha ma valaki nem Puzsér Róbert, Majka vagy Dopeman, akkor igencsak meglepi a közvéleményt, ha elég indulatosan hangot ad másokról alkotott véleményének. Így lett ez az orgonaművész Varnus Xavér esetében is, aki – ahogy azt mi is megírtuk – a minap Facebook oldalán akadt ki és üzent nem túl kedveset egykori műsortársainak. Mert ugyanis ezzel az elegáns mozdulattal egyben búcsút is vett a politikai szórakoztató vitaműsortól. Mondjuk van, akit ez nem különösebben hat meg.

hajdu steve
Hajdú Steve nem tesz lakatot a szájára

“Ki a f*szt érdekel, hogy Varnus Xavérnak mi a véleménye a Heti Hetesről?”. Ezt pedig a jelenleg a konkurens csatornánál zsűriző, egykori masszív beszélgetőtárs, Havas Henrik találta mondani.

Aki lemaradt volna: Para-Kovács Imre és Hajdú Steve beszólásai az utolsó adásban látott vágott verzióban nem teljesen adják vissza azt a képet, amiért az orgonaművész berágott. Varnus állítólag már képtelen volt elviselni az állandó acsarkodást és beszólásokat, ezért döntött úgy, hogy elhagyja azt a fertőt, ami számára már vállalhatatlanná vált. “Az adásokban mindenkit szívatnak, de Xavér ezt rosszul viselte. Nem bírta elfogadni, hogy Para-Kovács Imre azt mondja neki, „attól hogy kölcsönkérted Albert herceg cipőjét, nem lettél arisztokrata”, Hajdú Steve pedig „tehetségtelen csehszlovák színművésznek” nevezi. Voltak egyéb utalások is, melyek kiver­ték nála a biztosítékot, ez végül nem került adásba”– mondta egy bennfentes a Borsnak.

Varnus a közösségi oldalán üzent, de az érintettektől egyelőre nem érkezett válasz. Egyedül Ábel Anita, aki szintén ott volt az említett adásban, reagált, de ő nem is veszi sértésnek a dolgot, mert tudja, hogy nem neki szól.

Hozzászólások