Hayden Panettiere villantott

Büszkén vállalja pocakját

2014/08/05

Hayden Panettiere eddig szemérmesen takargatta terhességét, de már nem fogja vissza magát. Vőlegényével, Vlagyimir Klicskoval Miamiban vakációzott, és bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Hayden Panettiere2A 24 éves színésznőről és egykori bokszoló kedveséről néhány hónapja derült ki, hogy hamarosan megérkezik első gyermekük. Idáig visszafogottan viselték az állapotot, de mostani nyaralásukon mindent megmutattak. Hayden a tengerparton bikiniben mutatta meg pocakját.

A 190 cm magas sportoló és az alig másfél méteres színésznő mintegy öt éve ismerte meg egymást; kapcsolatuk sok vihart megért, 2011-ben szakítottak is. Békülésük után azonban szerelmük megerősödött, és Klicsko megkérte Hayden kezét.

Az esküvőt azonban nem akarják elsietni, főleg azért, mert a bokszoló testvére, Vitalij a kiélezett ukrán helyzet miatt nagy nyomás alatt van. A nagy eseményt pedig úgy szeretnék megtartani, hogy mindenki vendég felszabadultan, jól érezze magát. A családalapítással azonban nem vártak, babájuk idén tavasszal megfogant.

Hayden Panettiere ez idáig vegetáriánus életmódot folytatott, de a terhessége alatt visszatért a kiegyensúlyozott étrendhez, hogy magzata a lehető legtöbb vitaminhoz juthasson. A színésznő korábban igen sokat edzett, mostanra azonban visszafogta magát, hiszen a várandósságot helyezi előtérbe. Leginkább jógázik és könnyed kardio mozgást végez.

 

 

Hozzászólások