Hazai celeblányok hálószobatitkai

Tabuk nélkül az orgazmusról!

2015/02/12

Egy felmérésből kiderült, milyen a magyar nők szexuális élete. Ez a téma pedig az egyik napilap fantáziáját is megmozgatta, sőt kiderítette a hazai celeblányok hálószobatitkait.

Kendőzetlen őszinteséggel meséltek szexuális életükről, az orgazmusról és a praktikákról. Lola és Ada egyetért abban, hogy a csajoknak tanulniuk kell az orgazmust, bár a műsorvezetőnek eddig még soha nem okozott problémát a csúcs elérése. Muri Enikőnek is csak az első pár együttlétnél voltak gondjai.

Az élvezetek megjátszása sem áll távol Enikőtől, de ő egyfajta kegyes hazugságként tekintett az ilyen alkalmakra. Ada és Lola viszont nem látja értelmét annak, hogy csak megjátsszák az orgazmust.

lola3

Milyen praktikákat vetsz be a szexuális élet feldobásához? – tette fel a kérdést a Bors.

“Nagyon szeretem vacsorával várni a párom egy kedvenc ruhájában, de nem járkálok otthon magas sarkú cipőben és mini ruhában” – mesélte Lola, aki nem titkolta, hogy már autóban is csinálta.

“Szerepjáték, szexis fehérnemű nálam előfordult. Karácsonykor például mikulás ruhába öltözve vittem be az ajándékot” – vallotta be Ada a parkban és reptéri mosdóban töltött pásztorórák mellett.

ada

“Én ehhez nem várok különleges alkalomra. Mindig igyekszem valamit kitalálni” – a beöltözést tanácsolta Enikő, aki már az autópályáról is lehúzódott egy gyors alkalom kedvéért.

murieniko4

Hozzászólások