Hazai sztárok vallomása: a legcukibb dolog, amit a gyermekem mondott

Annyira cukik a sztármamik gyerekei!

2018/05/04

Közeledik az Anyák napja, így egy imádnivaló cikkel kedveskednénk olvasóinknak. Hazai hírességekkel beszélgettünk gyermekeik legcukibb mondatairól.

A gyerekek legédesebb időszaka akkor jön el, mikor elkezdenek beszélni és már tudják is, (nagyjából) hogy miről csacsognak. Ugyan nem csupán tüneményes dolgokat tudnak mondani a kis lurkók, néha ciki helyzetekbe hozzák anyát és apát. Most azonban a ciki helyett a cukinál maradnánk, így megkérdeztünk néhány hazai sztáranyukát, hogy számukra mi volt a legemlékezetesebb, amit csemetéjük mondott nekik.

Dobó Ági
“Pont valamelyik nap mondta nekem Beni, hogy annyira nagyon szeret engem, hogy mindig velem akar élni és együtt lakni, meg apával lenni. Sőt, még azt is hozzátette, hogy amikor nagypapa lesz akkor is velem fog lakni és soha nem is akar senki mással! Egyébként nagyon sok cuki dolgot mond, nagyon érzelmes. Például azt szokta még mondogatni, hogy én vagyok a legszebb királynő a világon.”

EgyKisReggel ☀️👨‍👩‍👦‍👦 #kiscsalad #myfamily #morning #hetvegevolt #balaton

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

Czippán Anett
“Mikor terhes lettem és megmondtuk Olivérnek, akkor este odahúzott magához, és megköszönte, hogy lesz kistestvére. Nagyon megható volt.” 

Nagy legény, de néha szeretne ő is kicsi lenni! #imadom

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

Rubint Réka
“Én maximálisan el vagyok kényeztetve. A két fiú gyermekem az apukájuktól is azt látja, hogy maximális figyelmet szentel nekem és Larának. Zalán és a Norbika állandóan udvarolnak. Nem olyan rég Lara is kapott egy bókot: “te ugyanolyan szép vagy, mint anya.” A legtuolsó és legédesebb bók, az volt mikor Norbika azt mondta: “anya hogyha én újra születnék, akkor is téged kérnélek anyukámnak.” Ilyenkor a szívemre teszem a kezem, és megnyugszom hogy valószínű, hogy jól csinálok mindent. Kicsit elpityeregtem magam, megölelgettem, mondtam neki, hogy imádom. A kis zsebpénzükön állandóan valami aprósággal lepnek meg, például virággal vagy egy szívecskés hűtőmágnessel. El vagyok halmozva mindenféle kis meglepetéssel. Zalán nem tud úgy végigmenni az utcán, hogy ne szedjen nekem virágot. Múltkor egy csokor -már elvirágzott- pitypangot szedett, majd azt mondta: “anya csak ezt találtam.”

Vasvári Vivien
Igazából Ariana még nagyon kicsi, de minden évben rajzol nekem, ahol a családunkat festi meg. Egy éve mikor átadta a virágot és a rajzát, akkor azt mondta, hogy nagyon szeretlek anya, örülök, hogy vagy nekem!” 

Gyönyörű Hercegnőmmel 💗

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások