Házassággal hálálja meg szerelmének a kitartást

Farkas Péter elveszi gyermekei anyját?

2014/08/30

A napokban szabadult az 5 és fél év fegyházbüntetésre ítélt Farkas Péter, akit kábítószerrel való visszaélés miatt tettek hűvösre. 

Az egykori olimpikont – akit azóta megfosztottak érmeitől – mindenki tárt karokkal várta – beleértve gyermekei anyját is.

A nő nem, hogy elhagyta volna a nehéz percekben – ahogy azt sokan ilyen helyzetben már megtették – , hanem végig kitartott mellette, biztatta, segítette, hogy könnyebben átvészelje a börtönlétet. 5 évig várt rá hűségesen és ez alatt a jövőjüket is megalapozta – felhúzott egy családi házat, hogy könnyebb legyen szabadulás után az életük.

Annak idején, amikor Farkas Pétert elkapták Andorában sokan azt mondogatták, hogy párjának – Katinak is köze van a dologhoz, ám ezt ő hűségével cáfolta.

A párnak két közös gyermeke van, és több, mint egy évtizede alkotnak egy párt.

A Blikk szerette volna megtudni, hogy mik a szabadulás utáni tervei az egykori birkózónak, aki viccesen – ahogy azt tőle már megszoktuk – azt nyilatkozta, hogy indul az önkormányzati választásokon, majd hozzátette, hogy nem kizárt elveszi hűséges párját, aki kitartott mellette a nehéz percekben és akinek hálás mindenért.

2012.05.29 Farkas Péter,bírkozó
Fotó: nol.hu

Előtte azonban vár rá egy csípő műtét és fogászati beavatkozás is.

Nyilván a házasságról szerették volna megkérdezni Katalint is, aki elzárkózott a kérdések elől – mondván, hogy a magánéletük csak rájuk tartozik. Nem így Péter édesanyja – aki elmondta, hogy nehéz időszakon vannak túl, és az, hogy a fiatalok hivatalosan is összekötik-e az életüket az Ő döntésük, amit ő elfogad. A hosszú évek során sokat segített a gyermekeit egyedül nevelő Katalinnak, így természetes, hogy támogatja őket.

Ugyancsak pozitívan nyilatkozott a hírről Péter egykori edzője is, aki elmondta, hogy Péter és Katalin nagyon szeretik egymást, így nem kérdés, hogy lesz-e esküvő. A kérdés már csak az, hogy milyen gyorsan.

Hozzászólások