Házibuliban megy újra férjhez Sarka Kata?

Újabb esküvőt tervez a kétgyermekes anyuka

2015/10/31

Sarka Kata és Hajdú Péter majdnem három hónappal ezelőtt ünnepelte 7. házassági évfordulójukat, most azonban kiderült a kétgyermekes anyuka nem sokára újra férjhez megy, ráadásul nem is akárhogyan.

Nemcsak a házaspár, valamint családi- és baráti körük emlékszik még elevenen a hét évvel ezelőtti eseményre, de biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók igen nagy része is könnyedén fel tudja eleveníteni Sarka Kata és Hajdú Péter nagy napját. Mr. Frizbi 2008. április 11-én kérte meg párja kezét, de az esküvőt nem szerették volna elkapkodni. A sors azonban közbeszólt, ugyanis Noncsi már úton volt a szülőkhöz. Mivel a fiatal anyuka házasság után szerette volna világra hozni első gyermekét, úgy döntöttek, gyorsan összeházasodnak. Hiába a nagy sietség, a boldogító igen mesés körülmények között hangzott el.

sarkakata_hajdupeter_eskuvo
Sarka Kata és Hajdú Péter hét évvel ezelőtt (fotó: Blikk)

hajdú péter sarka kata„2009 áprilisában szerettünk volna összeházasodni gondos előkészületek után, de az eljegyzés után három hónappal kiderült, hogy babát várok. Semmiképp nem szerettem volna úgy világra hozni, hogy nem vagyok férjnél, így gyorsan kellett cselekedni. Eredetileg is a Bazilikába terveztük az esküvőt, de egyik napról a másikra esélyünk sem volt időpontot kapni. Szerencsénkre egy pár végül lemondta, így lett a dátum augusztus 16-a, ami azt jelentette, hogy egy hónapunk maradt mindenre. Peti mindenből kivette a részét, amire szükség is volt, mert veszélyeztetett terhes voltam, így vigyáznom kellett magamra. Az ő legnagyobb segítsége az esküvőszervezőnk, Varga Rózsa volt, aki a legapróbb részletekre is odafigyelt. Nekünk szinte csak döntenünk kellett. Alapvetően a világos színek domináltak, de voltak például tulipánok és rengeteg gyerek, ami tényleg vidámmá tette az egészet. Azt akartuk, hogy mindenki jól érezze magát, ezért a zenekart nagy gonddal választottuk ki, és az ételeket is végigkóstoltuk. Nagyon sok különlegesség volt – tengeri ételek, sajtválogatás -, de a hagyományos magyaros ételek sem hiányoztak” – mesélte Sarka Kata a Blikknek.

A közelgő menyegzőről pedig a következőket árulta el a csinos anyuka: „Talán kettőt tartanék, egyet a családnak és egyet a barátoknak. Erre egyébként hamarosan sor is kerülhet, mert Peti azt mondta, ha tíz éves házasok leszünk, újra elvesz feleségül – nevetett Kata, aki azon is elgondolkodott, hogy egy házibuli keretében ünnepeljék a fogadalmuk megújítását.

sarka-kata

Akárhogy is döntsenek, biztosan hasznos ötleteket találnak a november 7-8-i Őszi Esküvő Kiállításon, ahol ismert esküvőszervezők, ceremóniamesterek, fotósok, esküvői ékszerek és gyűrűk, cipők, meghívó-tervek és kiadványok hatalmas választéka is várja az érdeklődőket.

Hozzászólások