Hazugság? Görbe Nóra köszöni, jól van!

Döbbeneteset posztolt a színésznő

2015/07/31

A minap mi is írtunk arról, hogy Görbe Nóra kórházba került, ledöntötte lábáról a kiélezett stresszes helyzet, ami a magánéletét sújtja. Ma kiderült, hogy semmi baja a színésznőnek, ő maga akadt ki leginkább az alaptalan vádon, sőt még a valótlanságot állító magazinnak is üzent.

Az egykori Linda sorozat sztárja magas vérnyomása miatt kórházba került, ráadásul anyagi terhek is nyomasztják, ezért fordulhatott elő, hogy egy alkalommal az édesanyjához vezető úton rosszul lett, és bent tartották.

Nos, a hírből semmi sem igaz. Görbe Nóra döbbenetes posztot osztott meg a Facebook oldalán, amiben leírja, hogy az említett magazin még egy wellness-utazást is felajánlott neki, ha törli a mosolygós képeket az közösségi portáljáról. Az ok egyszerű, sokkal jobban eladható a magazin, ha a színésznő nem mosolyog vissza elégedetten az oldaláról, miközben ők éppen arról írnak, hogy súlyos betegen fekszik a kórházban.

Nem ez az első eset, hogy az említett magazin valótlanságokat állít, ami komoly kérdéseket vet fel újságírói szemmel is, van-e létjogosultsága egy ilyen nagy példányszámú, rengeteg olvasót vonzó újságnak a piacon, ha egyetlen értékelhető szó sem jelenik meg a lapokon. Az olvasók becsapása nem túl etikus húzás a magazin részéről.

Legutóbb Hevesi Kriszta szexuálpszichológus akadt ki, akinek saját rovata van a hetilapban, viszont kiderült, hogy egy alkalommal nem hogy nem írt a lapba, de még szakmailag is megalapozatlan volt a cikk tartalma, ami nemcsak az ő rossz hírét kelti a szakmában, de az olvasókat is félrevezeti. Vajon ki a felelős ilyen esetekben és egyáltalán, hogyan történhet meg, hogy betegségéről tájékoztatást adó gondolatokat adnak egy ismert ember szájába úgy, hogy abból állítólag semmi sem igaz?

Görbe Nóra egészsége tehát úgy tűnik, jól szolgál, a színésznő éppen a Bazilika mellett jógázott egy nagyot, amit fotójával meg is örökített.

Nem kell mindent elhinni, amit az ember bulvárlapokban olvas. Főleg, amennyiben az nincs megerősítve az érintett fél által. Kállay-Saunders András nem először lett botrányról és verekedésről szóló cikkek főszereplője. A helyzet oly mértékben elharapódzott, hogy egy alkalommal Kállay-Saunders maga üzent a rajongóinak, ne higgyék el, amit az újságokban olvasnak. Kattints!

KallaySaunders

Hozzászólások