Hazugságvizsgáló okostelefon

Az ujjlenyomatod elárul!

2015/11/13

Mindig is irigykedve nézted a bűvészeket, de addig már nem jutottál el, hogy megtanuld a trükkjeiket? Imádod a Szemfényvesztőket, Dynamot és mindent, ami varázslat? Akkor ezt az appot neked találták ki!

Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész elkészítette saját okoselefon applikációját, ami hazugságvizsgáló és kártyatrükk egyszerre. Az emberi ujjlenyomat vizsgálatával képes eldönteni, hogy az illető hazudik-e, így néhány kérdés feltétele után 100% biztonsággal megmondja, melyik volt az a bizonyos lap. Sőt, ha az ember kicsit belemerül, könnyűszerrel találhat ki saját trükköket.

Györkő Péter szoftverfejlesztő barátommal olyan trükköt szerettünk volna kifejleszteni, amely gyorsan megtanulható, személyre szabható, és garantálja a sikert. A telefonos applikáció nagy előnye, hogy mindig kéznél van és bármikor előadható ez a trükk. A tesztelések során azt tapasztaltam, hogy a nézőknek leesett az álla” – nyilatkozta az új applikációjáról Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok.

Hogyan is működik?

Az alap trükkhöz nem is kell más, mint egy pakli kártya, amiből a néző választ egyet. Ezt nem mutatja meg senkinek. Ezután az előadó elindítja a Magic Lie Detector-t. Az alkalmazás feltesz egy sor kérdést a lappal kapcsolatban (piros vagy fekete, számos vagy figurás, stb.), amikre a néző válaszol. A néző ujját minden kérdés után a telefonra kell helyezni, hogy az alkalamzás scannalve megállapíthassa, hogy igazat mond-e vagy sem. A trükk befejezéséhez, a néző mind a két ujját a telefonra helyezi, az alkalmazás beolvassa az ujjlenyomatát és végezetül megmondja, hogy melyik kártyát húzta ki a pakliból. A Magic Lie Detector 100%-ig megbízható, és sosem téved! 

Magic Lie Detector 2

Az alkalmazás megvásárolható az App Storeban. Remélhetőleg előbb-utóbb Androidra is letölthető lesz, hiszen az iOs-en kívül is létezik telefonos operációs rendszer.

Hozzászólások