Hernádi Judit nem megy többé férjhez

Öregkoráig színésznő marad

2014/09/12

Hernádi Judit tizenhét éves volt, amikor férjhez ment, de eszében sincs újra megházasodni. A színésznő magánéletébe szinte senkit nem enged be, de most elárulta: egyedül él egy lakásban.

Nehéz szerepet kapott Hernádi Judit: a színésznő a Happy Endingben játszik egy olyan asszonyt, akinél rákot diagnosztizáltak, és tudja, hogy hamarosan meg fog halni. A színésznőnek szerencsére nem kellett találkoznia a betegséggel, sőt 58 évesen is remek formában van. Bár egyedül él, egyáltalán nem hiányzik neki a házasság.

„Tizenhét évesen csak azért mentem férjhez, hogy nagykorú lehessek, na jó, nem csak azért, de soha többet nem akarok férjhez menni. Egyedül élek egy szép lakásban, ahol mindig rend és tisztaság van. Fogalmam sincs, mit hoz a holnap, ha nem vesztem el az agyamat, és megérem, akkor valószínűleg öregkoromig színész leszek– nyilatkozta Hernádi Judit a Bestnek.

Hernádi Judit (fotó: AS fotó/Oláh Csaba)

Hernádi 17 évesen gyámhatósági engedéllyel ment férjhez, de két évvel később, a főiskola alatt már el is vált. Később élettársi kapcsolatban élt lánya édesapjával, Tarján Pál operetténekessel, majd 12 évig Görög László színésszel.

Szerepei között azonban több olyan is volt, ahol szerelmes, sőt olykor házas asszonyt kellett játszania, az egyik ilyen a Bajor Imrével közösen forgatott Pasik című sorozat volt. A két színész nagyon közel állt egymáshoz: Hernádi Judit volt az, aki Bajor temetésén beszédet mondott. Hernádi pályája elején megtanulta elkülöníteni a színházat és a való életet, így barátja temetésének estéjén is teljes erőbedobással állt színpadra.

Hozzászólások