A hét legérdekesebb sztárhírei

Mi történt a héten a celeb-világban?

2014/08/03

A hét legérdekesebb sztár-hírei – Mi történt a héten a celebvilágban?

Összegyűjtöttünk nektek párat a legnépszerűbb anyagaink közül, amelyekről úgy gondoltuk, hogy a legérdekesebbek voltak a héten:

 

Több milliós szülinapi bulit kapott a feleségétől Andy Vajna

Kétségtelenül az egyik legnagyobb hír volt a héten Andy Vajna születésnapi meglepetésbulija feleségétől Timitől. Gigantikus show, 100 fős vendégsereg; a végösszeg elérte a 10 milliót.

 

fotó: www.blikk.hu
fotó: www.blikk.hu

Vajna Timi a Facebookon csak egy kedves szöveget tett közzé Andy Vajna születésnapján: „Isten éltesse az én drága férjemet! Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon, szeretnénk így látni mindig csak vidámnak. Jóságod ragadjon át az egész világra! Nagyon büszke vagyok Rád!”

 

Tóth Vera az újságokból értesült terhességéről

Az egykori Megasztár még egy éve sincs együtt kedvesével, így aztán ő lepődött meg a legjobban, amikor azt olvashatta az egyik hetilapban, hogy gyermeket vár. Az énekesnő állítólag az újságárusnál értesült először „áldott állapotáról” és rendkívül dühös volt, hogy ilyen hírbe hozták …

 

fotó: www.est.hu
fotó: www.est.hu

 

Mélyen a zsebébe nyúlt Ördög Nóra

Ördög Nóra inkább saját zsebből fizetett, hogy mindenórás kismamaként ne kelljen idegeskednie, majd pedig pereskednie volt kenyéradójával, az RTL Klubbal. Vélhetően így is több millió forint a nyugalom ára.

 

otó: www.femcafe.hu
fotó: www.femcafe.hu

Pár hete bombaként robbant a hír, hogy az RTL Klub vezető arca átigazol a konkurenciához. Ördög Nóra ezt követően kapott hideget-meleget, sokan árulónak tartották. Az RTL Klubnál nem csak érzelmi kérdésekről, hanem sokmilliós perről beszéltek, hiszen – mint minden hasonló esetben – a műsorvezető szerződésének volt egy versenykorlátozási része, miszerint bizonyos időn belül nem vállalhat munkát másik csatornánál. Mivel ezt megszegte, mintegy 50 milliós perre számíthatott. Volt munkaadója pedig olyannyira megorrolt rá, hogy már nem is volt hajlandó szóba állni Nórával. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, hogy már nincs miről beszélniük, a jogi osztály foglalkozik a továbbiakban az üggyel.

 

Újabb fordulat a Győzike-TV2 ügyben

Mint ismeretes, pár hete a TV2 felbontotta Győzikével a szerződését, miután a showman megrángatta és megfenyegette a csatorna egyik szerkesztőjét.

 

fotó: www.theapricity.com
fotó: www.theapricity.com

Akkor Győzike azt nyilatkozta, hogy ordibálni ordibált, de nem rángatta és nem emelt kezet a lányra, aki állítólag azt kérte tőle, hogy az Édes Élet egyik adásában szidalmazza édesanyját!

 

Újabb világsztár érkezett hazánkba – Gérard Depardieu

Nem először látogat hazánkba a híres, francia színész, hiszen néhány évvel ezelőtt több héten keresztül forgatta itt az Asterix és Obelix című film negyedik epizódját. Szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint annyira megkedvelte Magyarországot, hogy borbárt szeretne nyitni Budapesten. Nem áll távol tőle a gasztronómia, hiszen már van étterme Oroszországban,  Kanadában és Franciaországban is. Azonban most egy szerep miatt jött el hozzánk, Szegeden, a Háry János című produkcióban lép fel, Napóleonként.

 

fotó: www.rcnews.hu
fotó: www.rcnews.hu

 

Meztelenül pózolt a kamera előtt a terhes Christina Aguilera

 

fotó: www.marieclaire.com
fotó: www.marieclaire.com

A 33 éves énekesnő második gyermekével terhes és boldogan várja kislánya születését férjével, Matthew Rutlerrel. A mostani fotózásra a V Magazine kérte fel, amelyet el is fogadott. Nem volt ez újdonság számára, hiszen első gyermeke születése előtt is hagyta, hogy meztelenül fotózzák áldott állapotban. Az énekesnő Boticelli: Vénusz születése című festményéhez hasonlóan pózol a képeken.

Hozzászólások