Hetedszer bajnok a Loki

Örömünnep a Nagyerdőben

2014/06/01

Hetedszer ünnepelte bajnokcsapatát Debrecen futballszerető közönsége, miután a Loki játékosai és Kondás Elemér vezetőedző szombaton a DVSC-Teva – Budapest Honvéd mérkőzés után átvették az aranyérmet és a bajnoki elsőségért járó kupát Orbán Viktor miniszterelnöktől és Kósa Lajostól, Debrecen polgármesterétől.

A debreceni Nagyerdei Stadionban húszezer torokból zengett, hogy “bajnokcsapat”, miközben tűzijátékkal köszöntötték az újabb trófeát begyűjtő Loki játékosait és szakvezetőit.

dvsc

A szurkolók egy része a meccs, illetve a kupaátadás után sem ment haza, az új aréna északi kapujánál lévő rendezvénytéren ugyanis bulira várták az ünneplőket. A helyi Kerozin együttes igyekezett szinten tartani a bajnoki hangulatot éjfélig, amikor is megérkezett a színpadra a bajnokcsapat. Ujjongva fogadta a Lokit az éjfélig kitartó néhány száz szurkoló, akiknek Szakály Péter csapatkapitány köszönte meg az egész éves szurkolást.

A szurkolók kedvence, a hétszeres bajnok “bombázó”, Dombi Tibor felidézte első bajnoki győzelmüket, ami után a Nagytemplom előtti téren csaknem ötvenezren ünnepelték a csapatot. Akkor – mint mondta – nem gondoltak arra, hogy az az érzés, és az az eredmény ennyiszer megismétlődik.

loki

Az egybegyűltek Dombi Tibi szavai után sokáig skandálták, hogy “bajnokcsapat”, majd a Desperado együttes koncertjével folytatódott a Loki ünneplése az új debreceni Nagyerdei Stadionnál.

Hozzászólások